Volkswagen Passat B3 Разновидности ... ?

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Namesata
Автомобил: VW PASSAT USA
Двигател: KR 16V 9A

Re: Volkswagen Passat B3 Разновидности ... ?

Мнениеот Namesata » Пон 26 дек 2011 9:05

b1z0na написа:
Namesata написа:Изображение

:063: ... ако всичко на тази снимка е оригинално на колата аз съм багер :Mr Green Fun ...
Извинявай!!! Просто не се сдържах ... Имах предвид на оригиналния салон, защото събирам информация за пасатите (Б3), понеже ми изпада един на далавера, но е доста старичък и няма нищо по него само централно ... И да сметна горе долу колко ше ми стъпи, да го направя както искам ... :beer

Никъде не съм написал че всичко е оригинално!Ма ти маи не можеш да различиш кое е фабрично и кое не е.

Екстрите излизат скъпо.По добре дай 5000лв за пасат с всички екстри от колкото 1000 за пасат с централно.

Потребителски аватар
fena_vd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот fena_vd » Пон 26 дек 2011 11:19

А аз си мисля че и тогава е било както и сега в зависимост какво ти трябва това и поръчаш, или за какво имаш пари. Имаш базово оборудване за модела и екстри за който доплащаш. Сега като го гледам ако си го поръчаш с всички екстри може да платиш с около 20,30 хиляди повече.

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Пон 26 дек 2011 12:05

b1z0na написа: събирам информация за пасатите (Б3), понеже ми изпада един на далавера, но е доста старичък и няма нищо по него само централно ... И да сметна горе долу колко ше ми стъпи, да го направя както искам

дет се вика, намерил си копче, остава само балтон да му пришиеш...

разбирам да става на въпрос за някаква екзотика, като голф рали, корадо... а то за обикновен масов пасат, и в случая някакъв мега базов скопен варинат. Намерил... какво значин намерил, като е пълно с пасати под 1000лв и не иска особено търсене.

мноооооооого несериозно

Потребителски аватар
b1z0na
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот b1z0na » Вто 27 дек 2011 10:53

Разглеждал съм из сайтовете колко вървят пасатите и знам, че има доста под 1000лв и този пак ми е на далавера ... щом съм питал, значи имам нещо предвид ... а дали темата ми е несериозна, ще решат модераторите ... те си знаят най-добре :beer

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Вто 27 дек 2011 13:12

не на далавара, без пари да ти го дадат, пак е безумие да тръгваш да го правиш, при положение че има г60 и вр6 които обикновено са с повечето възможни екстри на по 2500-3500лв. А с тоя бюджет доникъде няма да я докараш, макар че не си уточнил и какво точно искаш, но ако е това дето го гледаш по снимките- просто забрави.

Ако продължаваш да мислиш, че идеята ти не е несериозна, действай, от мен успех.

Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот JC » Вто 27 дек 2011 13:48

Аз в двора имам Г60 и се чудя дали него да стягам дето си го знам и е читава кола доста, а ти си тръгнал да взимаш нещо хем старо, без екстри ...Според мен ако искаш да направиш нещо , вземи някаква кола , поне почни от някаква истинска база :beer

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Пет 06 яну 2012 16:21

Уфф за 20+ годишна кола чиста база само с шибидах,бая екстри праснах на моята,ама 5-6години само я стягах преди това.Почти подмених всичко по нея просто частите си бяха изпели песента,вкл. и ревизия на мотора наскоро.
Екстри се слагат ама ако сега имах възможност само щях да да купя такава примерно 2Е или 1.8-2.0 16V с фул екстри за 2хилки и само дооправяне/за толкова ми е дълбок джоба/
Та Пешо е прав,иначе Г60 -синхро и вр6 много убаво ама не ми е по джоба да потдържам такава кола,на която всеки момент чакам нещо да изфъщи.

Върни се в “Passat”