Прибиране на огледалата Б5/Голф4
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Прибиране на огледалата Б5/Голф4
С Audi Relay 361 също става - http://www.youtube.com/watch?v=UAmyWYPK4PU
- NikShtain GTI
- Автомобил:
- Двигател:
donotdisturb написа:В ebay.co.uk излизат доста гъзарийки пишете - folding mirror b5 switch и ви излиза копчето или folding mirror и тнт ... Много ми е мерак да я имам тая екстра но доколкото разбрах и видях по чуждестранните форуми се сменя и самата машинка на стъклото
Стъклото на огледалото или стаклото на колата?
Ако е стъклото на колата е страхотна простотия.Разглеждам из форума хората искат много искат с дистанционното да ги прибират.Аз искам просто да се прибират.Може би да сложа един комфорт модул и да сложа такива стъкла ако вобще намеря.Защото искам да го направя но нямам време.
Аз имам символа на джойстика за прибиране на огледалата,но явно е сменен или огледалата са сменени или незнам друго какво.....

- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Клеясали механизми.
Масов проблем.
Леченнието е разглобяване и почистване.
Има някаква вероятност да ти е износен червяка за прибиране на корпуса, но това по- скоро ще се случи като почнеш да прибираш огледалата с всяко заключване на колата
(неслучайно прибирането не е вързано към комфорт модула
).
EDIT: Тук има тема със снимки и обяснения.
Огледалата са еднакви на Ауди Д2, Ц4, Б5, Пасат Б5, Б5.5, Голф МК4, Поло 6н2, Октавия 1 и Фабия МК1.
Масов проблем.
Леченнието е разглобяване и почистване.
Има някаква вероятност да ти е износен червяка за прибиране на корпуса, но това по- скоро ще се случи като почнеш да прибираш огледалата с всяко заключване на колата

EDIT: Тук има тема със снимки и обяснения.
Огледалата са еднакви на Ауди Д2, Ц4, Б5, Пасат Б5, Б5.5, Голф МК4, Поло 6н2, Октавия 1 и Фабия МК1.
Последна промяна от Ivo_Dinkov на Вто 27 дек 2011 15:04, променено общо 1 път.
- NikShtain GTI
- Автомобил:
- Двигател:
И аз го имам копчето.Но предполагам,че е дабавяно допълнително и едва ли го има.Въпреки,че не съм отварял огледалата.Може би ще се наложи да ги отворя.Но незнам сега е малко студено за да барникам.Пък дано да го има нещо да е прекъсната буксата се надявам.Да може да го оправим 

-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
Повечето копчета го имат, но самата кола не. Допълнително мисля, че се поръчва тази екстра. Иначе е много удобна. И на моя бутон го има като опция,но вдействителност го няма. Най-лесния начин да се провери е като се разглоби огледалото и ако има моторче,значи екстрата я има
- NikShtain GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Да но те нали са 2.Едното за ел. огледалата за да ги наглася. Или се лъжа ?
Аз до сега,честно казано не съм видял,някой да каже реално решение на проблема.Или е търси в Ибей или Земи от Б5 или С4 или А3.Обаче никой после не казва как се прави.Замазваций
Аз до сега,честно казано не съм видял,някой да каже реално решение на проблема.Или е търси в Ибей или Земи от Б5 или С4 или А3.Обаче никой после не казва как се прави.Замазваций
- snoopcar
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.9 AFN
Днес след инцидент при разминаване ми замина лявото огледало.Купих си от морга,втора употреба и като тръгнах да го сменям останових,че това "новото" е от прибиращите се.Та поразгледах го и реших да не го връщам за смяна а да се сдобия с тая екстра.Като чета тук обаче още никой не е споделил дали го е правил това.Та самото моторче при размяна на + и маса се движи съответно в двете посоки и до тук.Та мисля си с някое реле за време май ще стане всичко.За прибиране ще се вържи към вдигане на стъклата при заключване,а за отваряне към подаване на контакт.Поне така съм го замислил но ще попрочета малко за нещата които не са ми ясни.
- feikot
- Двигател: AFN AVG
Я иди и вземи и другото и да ти дам моите оргиналдъ

- snoopcar
feikot написа:Я иди и вземи и другото и да ти дам моите оргиналдъ![]()
Другото може да го взема,но първо да видим от комфорт модула да ли няма да изкочи тази опция.
- feikot
Имаш ли на копчето тая функция ? И за какви пари го взе...и навит ли си за смяна ? 

- snoopcar
Нямам копче за функцията(пасата ми е от първите),мисля да си гоползвам
,50лв го пазарих.

- feikot
Давай да ги разменяме,ще черпя 

- kiro rachnata
- Автомобил: vw
- Двигател: бензинов
Aз мислех да сложа от Г-5 но ми обявиха 300лв.за двете
!Oбедиха ме че едното струвало толкова(ново).

Последна промяна от kiro rachnata на Чет 19 яну 2012 13:09, променено общо 1 път.
- NikShtain GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Не се водете по тези неща.Едно оригинално огледало за голф 4 Ел. с подгряване и кабели е 52,40 лв.
@snoopcar - не случайно огледалата не се вързани към модула.Не си го до измислил.
Гледах някъде за 2-те отлгедала прибиращи се струваха 70-80$ което е към 150лв.Ако някой ви търси над тази,цена просто ви помпа.
То като се има предвид,че вече се намират спортни ел.огледала с мигач и подгряване за по 35-40лв.То е по добре едни спотрни да сложи човек.А не да даде един джоб пари....
@snoopcar - не случайно огледалата не се вързани към модула.Не си го до измислил.
Гледах някъде за 2-те отлгедала прибиращи се струваха 70-80$ което е към 150лв.Ако някой ви търси над тази,цена просто ви помпа.
То като се има предвид,че вече се намират спортни ел.огледала с мигач и подгряване за по 35-40лв.То е по добре едни спотрни да сложи човек.А не да даде един джоб пари....