Здравейте,
Заслужава ли си според вас да продам дълго време търсения юбилеен голф, за да мина на 2 години по-стар голф, но vr6 автоматик?
Благодаря предварително за мненията ви.
vw golf 3 GTI 16v Jubi или vw golf 3 VR6 automatic
- editionvr6
- Автомобил:
- Двигател:
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Re: vw golf 3 GTI 16v Jubi или vw golf 3 VR6 automatic
Не си заслужава,защото по голем кеф от това да върнеш от 4-та на 2-ра,когато колата не е 50 коня няма.
За какво ти е тоя автоматик-това не е лимузина за комфортно пътуване.
Вр-6 е уж със спортен дух,а автомат и спортен дух в едно изречение някак не идва.
Изключвам съвременните автоматици в някой случаи.
Плюс това юбито си е юби.
Пък и вр6 не е чудовище,малко по як мотор и тва е.Карай си юбито
За какво ти е тоя автоматик-това не е лимузина за комфортно пътуване.
Вр-6 е уж със спортен дух,а автомат и спортен дух в едно изречение някак не идва.
Изключвам съвременните автоматици в някой случаи.
Плюс това юбито си е юби.
Пък и вр6 не е чудовище,малко по як мотор и тва е.Карай си юбито
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Не прави глупости... 

- hooligan_sk
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Ако гледаш този който се продава тук - твоя е поне 1000лв по-скъп. Иначе ВР6 автомат... ще е доста яко за пътуване на дълго, но до там 

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Как така говорите,като не сте видяли двете коли и не знаете нищо за тях?Автора на темата да каже малко повече за тях,снимки,обяви и тогава да се преценява!
- editionvr6
- Автомобил:
- Двигател:
k_garchev написа:Как така говорите,като не сте видяли двете коли и не знаете нищо за тях?Автора на темата да каже малко повече за тях,снимки,обяви и тогава да се преценява!
jubi-to е моето от гаража, мога спокойно да кажа, че е в доста добро състояние, дълго време търсих да е в такъв вид, докато vr6-а е този, който се продава в раздел обяви/автомобили.
- hooligan_sk
k_garchev написа:Как така говорите,като не сте видяли двете коли и не знаете нищо за тях?Автора на темата да каже малко повече за тях,снимки,обяви и тогава да се преценява!
Въпросния ВР6 и аз го гледах, защото е много евтин и мислех да си го взема ей така - за майтапа, но ме домързя да минавам през тоя филм

- GTI 16V ABF
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 2.8 VR6 - AAA
Спорет мен ще направиш грешка ако махнеш jubi-то това си е класика и то твоето е във такова състояние че да го продаде човек си е направо грехота
а пък и вр6 не е нещо ненормално по-вървежно от абф-а а пък и автоматик
аз съм да си оставиш jubi-то,това за някой си е мечта да имат такова jubi като твоето 
аз съм да си оставиш jubi-то,това за някой си е мечта да имат такова jubi като твоето 
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Счупи ли се автоматът ремонтите са отврат. Освен това ако тази кутия не става ще търсиш друга, която ще е много скъпа. Според мен кола автомат с екупува ако е на 5-6 години, не на 15... А ако твоята си е поддържана няма смисъл да я сменяш, само заради по-мощен мотор и автомат. Аз лично не бих направил тази смяна.
- lou
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: BMR TDI
mania написа:Счупи ли се автоматът ремонтите са отврат. Освен това ако тази кутия не става ще търсиш друга, която ще е много скъпа. Според мен кола автомат с екупува ако е на 5-6 години, не на 15... А ако твоята си е поддържана няма смисъл да я сменяш, само заради по-мощен мотор и автомат. Аз лично не бих направил тази смяна.
Апсолютно вярно ! Ако вземеш автоматика и скоростната кутия се счупи .. повярвай ми ще смениш целия двигател
-
val4ana
- Автомобил: Бора
- Двигател: AUM
юбито ти е уникално според мен не си заслужава
но ако стигнеш да го продаваш едно лс може да ми пуснеш
но ако стигнеш да го продаваш едно лс може да ми пуснеш
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq FL + Passat B4 Syncro
- Двигател: DXRB AGG
- Контакти:
Много хора твърдят,че ABF-a вървял повече от VR6
Аз съм карал 2 или 3 VR6-a и няколко ABF-a и също и на мен така ми се струва (уж е повече коне и е 6 цилиндров ама знам ли,такова ми е усещането просто...)
Автомата е готин,ама трябва да е новичък и да е с типтроник,за да си връщаш на която искаш предавка в движение,ако ти е такъв стилът на каране
Голф 3 не виждам смисъл да е с VR6 и автоматик, защото мотора и без друго не е икономичен,а този автоматик е дърт на Библия и да,здрав е, ама КПД-то му е...
Примерно да си вземеш 1.8 моно автоматик,да си го караш из задръстванията в града и да ти гори 11-12 газ,да,ама този VR6 с автоматичната кутия,не ми се нрави (да беше Пасат,да го караш извън града по 500-600км без да спираш,да ти е комфортно,да,ама то е ГоУф
).

Автомата е готин,ама трябва да е новичък и да е с типтроник,за да си връщаш на която искаш предавка в движение,ако ти е такъв стилът на каране
Голф 3 не виждам смисъл да е с VR6 и автоматик, защото мотора и без друго не е икономичен,а този автоматик е дърт на Библия и да,здрав е, ама КПД-то му е...
Примерно да си вземеш 1.8 моно автоматик,да си го караш из задръстванията в града и да ти гори 11-12 газ,да,ама този VR6 с автоматичната кутия,не ми се нрави (да беше Пасат,да го караш извън града по 500-600км без да спираш,да ти е комфортно,да,ама то е ГоУф
).
- hooligan_sk
Абе вие нищо не разбирате
Не става въпрос кое колко върви и колко харчи, а кое е по-ценно да стои в гаража и да се кара веднъж седмично
VR6 
Не става въпрос кое колко върви и колко харчи, а кое е по-ценно да стои в гаража и да се кара веднъж седмично
VR6 
- GTI 16V ABF
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 2.8 VR6 - AAA
hooligan_sk написа:Абе вие нищо не разбиратеНе става въпрос кое колко върви и колко харчи, а кое е по-ценно да стои в гаража и да се кара веднъж седмично
VR6
Със автоматик незнам какъв кеф ще си направиш
няма какво да говорите абф-а e по-ценното във случея все пак е 20 jahreВърни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”