1.за 2-ри път си заключвам чекмеджето и после го намирам отключено
2.Липсваше ми към 1 литър бензин, не ме питайте как е съм го засякъл.
3.Отивам да си взема колата и матовата част на бронята не е боядисана - ами забравили да я боядисат, аз леко се издразних защото сега без кола да си тръгна не върви но и с несвършена работа също и айде компромис - утре сутрин да дойда да я пръснат набързо за 5-10 мин, обаче да разпиша протокола че всичко е ок по колата иначе няма да ми я дадат, нямало да ми направят проблем за 1 мат, ок - разписах, отивам сутринта - местят машините - чаках ги само за това 15 мин, после дойде 1 разбирач, изтърка с 1 мръсна гъба по най-слугинския начин бронята, без да я измие със спирт или друг разтворител, облепи колата и напръска с мата. После обаче понеже го мързеше да залепи повече тиксо духна вятъра и бутна 1 от облепващите листи по мата и направи 1 малко петно - нищо вика, като мине 1 автомивка и всичко ще избелее леко равномерно - викам си ок, айде че не ми се разправя.. после обаче като почна да разлепва тиското от металик боята на бронята се отлепи парче боя, защото още не беше изсъхнала като хората - и са кво ша прайм ? Представих си още 4 дни без кола и как аз като почна да се заяждам и те могат да направят същото и горкия голфи

Специалиста почна да се оправдава че никой не му бил казал че вчера е боядисвана бронята и не е виновен.. може и така да се каже, ама това че той не е виновен, не значи че аз съм .. та взе 1 четка малко от останалата боя и намаца и вика - то няма да се вижда много

та поне ми хареса че ми даде останалата боя макс 40гр и дъщерята на шефа почна да бучи - за кво ми дава боята, ама то тая боя била и за друг голф и т.н. глупости, накрая като разбра че е малко и е само за моя ми я остави.
Като видях как ми боядисаха бронята не се учудвам защо се отлюспи парче боя.
Отказах се също да се разправям, защото вече бях разписал протокола че всичко е ОК и нищо не мога да докажа..
4.Не знам къде са държали колата ама за 2-ри път я взимам по мръсна отколкото я оставям, а би трябвало да я оставят някъде да съхне, а новобоядисаните части си бяха мръсни яко ... може би за да ако има малки дефекти да не се забележат - яко селски номера!!!!!
5.Ето и още по темата от друг клуб -
http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic. ... 34&start=0 - Тук не мога да коментирам, понеже не съм пряк участник