Три апартамента от партерния етаж си направили решетка и ни отрязали останалите от достъп до втория вход на кооперацията. домоуправителката не и дреме. Няма нито решение на общо съБрание нито нищо. Ключ не ми дават. Да се разправям ли или да си го преместя в другия крачол?
П. С. Втория вход го ползвах чат пат, но сега сложихме ел брава на главиния и е по удобно през него.
Затваряне на втори вход в кооперация
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Затваряне на втори вход в кооперация
Обади се на пожарна безопастност към общината да ги раздрусат с един акт! 
Имаше наскоро репортаж по TV за такива тарикати, които заключват стълбищни площадки по разни блокове и при пожар възпрепятстват евакуацията.

Имаше наскоро репортаж по TV за такива тарикати, които заключват стълбищни площадки по разни блокове и при пожар възпрепятстват евакуацията.
Последна промяна от Ljubon на Вто 27 дек 2011 22:30, променено общо 1 път.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Ако решиш лесно можеш да ги накараш да махнат решетката, но ако не пречи решетката по-добре не си разваляй отношенията с комшиите.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Ljubon написа:Обади се на пожарна безопастност към общината да ги раздрусат с един акт!

Нема да им се верва

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:Ljubon написа:Обади се на пожарна безопастност към общината да ги раздрусат с един акт!
![]()
Нема да им се верва
Това с пожарната помага и може сьщо да пишеш до неэаконнто да я бутнат тая оградна порта

-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Благодаря за съветите. Ще ги изчакам малко да се наиграят, щот сега чух ме и вратата към двора щяли да местят. Бай дъ уей сложили са и камери във входа - това законно ли е без да имат разрешение някакво. Навлизат ми в личното пространство - може да си имам любовница и да ме снимат пред асансьора с нея 
П. С. Нямаше да се разправям ако ми бяха дали ключ от таз врата, както човешки ги помолих. С две малки деца сме и си ме е страх от пожари. Още повече че точно единия от тези три апартамента горя преди месец два и щяхме да се издушим на последния етаж и с бебето и големия спахме в хола на отворен прозорец. Бяха им запалили вратата щото мъжа е няква мутра.

П. С. Нямаше да се разправям ако ми бяха дали ключ от таз врата, както човешки ги помолих. С две малки деца сме и си ме е страх от пожари. Още повече че точно единия от тези три апартамента горя преди месец два и щяхме да се издушим на последния етаж и с бебето и големия спахме в хола на отворен прозорец. Бяха им запалили вратата щото мъжа е няква мутра.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Викни пожарникарите, те ще си свършат работата.
За камерите, мисля че не може нищо да се направи.
Да не говорим, че аз предпочитам да има камери във входа и от доста време се замислям да сложа скрити такива
ПП: А мутри в кооперация

За камерите, мисля че не може нищо да се направи.
Да не говорим, че аз предпочитам да има камери във входа и от доста време се замислям да сложа скрити такива

ПП: А мутри в кооперация

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
За камерите нямат право!
Друг е въпроса, че е по-добре.
А ти с 2 деца и да си водиш любовницата у вас - камерите са ти най-малкия проблем

А ти с 2 деца и да си водиш любовницата у вас - камерите са ти най-малкия проблем

-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
group® написа:За камерите нямат право!
А ти с 2 деца и да си водиш любовницата у вас - камерите са ти най-малкия проблем![]()
На мен от това ми е писнало, че всеки си прави каквото си иска, без никъв ред. Естествено, че разбирам че е по добре с камери (има някаква превенция), въпреки че ако стане нещо недай си Боже, тези съседи съссигурност ще откажат да дадат записа. Разбирам ги и за решетката - ограбвали са ги, палили са ги. Затова и отидох с добро и половин час с добро се опитвах да и убедя, че им влизам в положението и няма да правя проблем за това че никой не е питал блока за тези промени и ще се откажа от ползването на втория вход (въпреки пълното си право) и само искам ключ за всеки случай. Е не ми дадоха. Не искам да влизам в ролята на заядливия пенсионер против всички, който го има във всяка кооперация, затова още не съм задействал нещата. Чакам да ми мине или друга простотия да се случи.
С адвокат ли да се консултирам ако реша или направо в общината. В общината точно къде?
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
В общината отдел "Незаконно строителство"
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тия много нагли... Сложили решетки... При нас като се прецака патрона на втория вход на събранието се взе решение да не го правим и да се изпозлва само единия вход. Един съсед се оплакал в общината и пожарната безопасност ни дадоха севън дейс да решим проблема. След 24 часа се отваряха и двата входа. След още две седмици за всеки случай беше монтирана втора домофонна централа и едновременно се отварят и двете врати.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”