Мнениеот nick77 » Сря 28 дек 2011 21:22
Пичове аз моята турбина я правих в Пловдив в един прехвален сервиз на Риал Турбо Тони - или нещо такова беше(в сградата на бившия сервиз пълдин, на лиляна димитрова) и въобще не съм доволен, защото са пълни некадърници и мушеници начело със шефът им Тони.
Първо ти правят няколко диагностики от по 30лв
После ти установяват че турбото ти е заминало и е за ремонт и трябвало да го свалят
И виждат че му нямало нищо и си е ок а просто катализатора бил задръстен(но те не се занимавали с тях та си вземаш колата не оправена)
И накрая ти вземат 300лв затова че били ти сваляли турбината(без да е било нужно)!
А и след това аз като оглеждах от долу, май въобще не са я сваляли(а са хванали проблема с катализатора по рано), а за профилактика (за 150лв) въобще и дума не може да става - поне да я бяха позабърсали малко отвън от нема и к'во. Но като не е сваляна, не могат да я стигнат лесно с парцала.
Отделно че в тестове са навъртели 20 и кусур км. градско, скъсали едната от предните гуми, изкормили шофьорската стелка от мокета със закопчалките барабар(не знайно защо) и още куп глупости от тяхна страна.
Много им е слаб опита с по новите дизели на всички марки, иначе голяма реклама, правели точна диагностика и перфектни ремонти на всякакви марки и модели, дрън, дрън! Звънят във всевъзможни сервизи и на други майстори, а може и да им карат колата, за съвети и помощ! Толкова са добри!
Въобще не са специалисти и въобще не са коректни! Дърти мошеници са!
А и цените им за труд и профилактика са по високи и от на фирмените сервизи! Ебаси и скъпарите! Вземат по 100лв за труд на час!
п.пс.: Ако вие си свалите турбината и им я занесете свалена за ремонт, те не можели да ви дадат гаранция за техния ремонт!
Иначе е 6 месеца, Уж!?!?! Ама ме съмнява че ще ви излезе безплатно евентуалната рекламация!
(Присъствах на един спор там, явно има и други измамени!)