Като те видя на калояново ще те накарам да я продадеш и да си купиш КР-още при първата дръпка
Още един "предател" в клуба ...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Ако някой намери кола, която за по-малко пари (5200лв) или същите и да върви поне колкото астрата, и да е над 1992г. ще го черпя каквото поиска
Все пак колегата е искал кола, която върви (не лети) и все пак се е вместил в някакъв бюджет.
Ако колегата Kris11 предложи някой ниско летящ самолет за тези пари, който да върви повече от астрата на колегата devil_vas, аз съм готов да съдействам по прехвърлянето на колите, така че devil_vas да получи по-вървящия автомобил.
Все пак колегата е искал кола, която върви (не лети) и все пак се е вместил в някакъв бюджет.
Ако колегата Kris11 предложи някой ниско летящ самолет за тези пари, който да върви повече от астрата на колегата devil_vas, аз съм готов да съдействам по прехвърлянето на колите, така че devil_vas да получи по-вървящия автомобил.
-
devil_vas
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
nando 16v написа:devil_vas написа:е чак пък да ме откажеш![]()
елате и ще пробваме, имаме и модерен г-тек да се мерим
мери ли я вече какво време даде че ми е интересно
засега 16-ки ниски, ще е засилваме - повер кап, чип, генерация, може и да шлайфаме... абе мераклия съм
musura написа:Ако някой намери кола, която за по-малко пари (5200лв) или същите и да върви поне колкото астрата, и да е над 1992г. ще го черпя каквото поиска
под ниско летящ самолет Алфа ли да разбирам...
иначе много правилно, просто няма по добър варянт от Астра вентилирана за тия пари и тази година с тези екстри
-
devil_vas
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
http://pretaporte.data.bg/kaloqnovo2392006/video/astragsi-400m-devilvas.AVI
ето някво клипче от вчера в един от всичките стартове, 16.3 дадох аз и 8 сек от 0-100, в понеделник сме на профилактика, трябва да вървя повече...
ето някво клипче от вчера в един от всичките стартове, 16.3 дадох аз и 8 сек от 0-100, в понеделник сме на профилактика, трябва да вървя повече...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”