Антена комплект с винта в METRO има по 8лв на марка HAMA aз от там си взех 1 към 1 като оригиналната. А моя въпрос е от къде да си купя уплатнението под антената в България? IZZO има много хубава тема по въпроса тук
Говоря по точно за това:
Парт номера на комплекта е 1H0 051 753 Haas и AudiBG не го предлагат на поръчка. Има го в USA
Ако говорим само за пръчката в порше струва нещо от сорта на 10-12 лева (миналата година си купувах). Тия дето искат 10 лева в морга са бахти обирджиите На мен също ми липсва уплътнението под основата на антената. Предполагам че трябва да се сваля тавана за да се смени. Поради тази причина съм го оставил засега, но ако случайно се намери къде се продава бих си взел (макар че не съм видял признаци малко ме е страх че ще вземе да протече от там...де да знам)
е то е малко несериозно ако антената върви без уплътнението... едва ли си първия с такъв проблем, мисля че ако протичаше щеше вече да се е писало по темата
здр.колеги,на автомивка ми падна гумичката на антената,и отивам в маг.на ФВ-Порше софия изток,да си купя такава.питам продавача той гледа в компа и гумичката се продава във комплект със основата за скромните 167 лв.егати и уплатнението,по-отделно не се продава!отидох в наи близката морга и за 20 кинта ми свалиха от друг пассат.поздрави