! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
vasil_koprivshtenov
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот vasil_koprivshtenov » Пет 30 дек 2011 10:47

Една история от днес около 7 и 30ч.бях тръгна за работа и на бул.Г.М.Димитров малко след светофара на Метростанцията си карам кротичко в дясно от ляво до мене си караше някаква кола и един Скапан Бакшиш с някаква Астра като натиска колата от ляво на мене иска да минава и се бута и колата до мене даде малко газ и бакшиша скапан се изравнява с мене и в последния момент направо ми пресича пътя....веднага спирачки и кривнах в дясно а карах с не повече от 50км/h натиснах му клаксона и му пресветнах минахме светофара на хотел Вега и го изпреварих че зад такива Тъпи бакшиши дето незнаеш какво могат да направят всеки един момент мразя да карам.И както и да е всичко нормално вече...
и стигаме сфетофара на Симеоновско шосе и този спира до мене и си сваля прозореца... и почва нещо да ми говори свалям си и аз моя и започва Диалога:
Той:Какъв си ти бе кво ми свириш какво ми светкаш...
Аз:най-културно му казвам,че ме засече ако ме беше ударил така и така
Той:Най надменно започва ми ти къде гледаш и започна да висок тон да ми говори и така да се отпуска с обиди и на мене ми кипна
Аз:и му викам ей виж кво неми говори така защото неми се занимава с такави селяни като тебе ....
Той:Що какво ще ми направиш слезни като си толкова голям мъж...да те видим
Аз:и му казах че е пълен нещастник и комплексар и да ходи да се прави на мъж некаде другаде...защото не исках да си развалям настроението с простак като него и си вдигнах прозореца и тръгнах...
Абсолютни нещастници са тези бакшиши има и свестни от тях но за съжаление са много малко....но на такъв като този с кеф да слезнеш и да му строшиш главата...И другото което е беше качил една жена на задната седалка и кара като луд и чак се разправя и се прави на интересен по светофарите
После ме хвана малко яд че не слезнах.. да го видя

agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agent_kowalski » Пет 30 дек 2011 11:27

Мани ги ...аз от няколко години вече където и да ходя предпочитам да не пия и да си ходя с колата,отколкото да се занимавам с тези тъпанари и да им давам пари.Точно една астра една неделя сутрин идвам от Герман карам по цариградско и вече към младост ще завивам отдолу под моста дал съм мигач всичко и на цариградско се включва въпросната астра без мигач без нищо (от омв)и мина на 1см пред мен аз спирачки дълги всичко и оня тръгна да ме гони.Понеже беше неделя и беше празно викам айде ,правил съм го луд до младост 4 на всяко кръстовище в последния момент съм сменял посоката ,ръчни глупости на 5 пъти щеше да се качи на бордюри и огради ама няма кара след мен...а дори не беше тръгнал към младост като му светнах от лявата лента пак за малко да се пребие се върна и отби към младост след мен.... 90% от тия една стотинка не заслужават.За последните 3 години съм се возил два пъти когато колата ми е била на ремонт колкото да отида до сервиза,защото съм нямвал време и винаги съм се казвал с огромно нежелание.Не че аз съм аристокрация,не че съм великия шофьор,не че карам безгрешно,ама може ли на празен път изчакай да мина какво ще ми се режеш пред мене да ти набивам спирачки,да има интензивен трафик сам ще намаля да минеш,ама на празен път..
Кача се да ме кара братче то колата му ще се разпадне,някакви кючеци пуснал от флашката,тръска ми цигарата на главата,няма да попита ама може ли да пуша ,ама не може ли,ама пречи ли ти този цигански оркестър.Няма братче.После нямам да ти върна...

b0bituy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот b0bituy » Пет 30 дек 2011 22:22

Веднъж един ми каза, че няма да ми върне и аз ''еми благодаря за безплатното возене'' и оня доста бързо изкара дребните пари... mhihi

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пет 30 дек 2011 22:27

Дебре, каква е тая злоба?
Не забравяйте, че хората си изкарват парите по този начин и ги клатят с разписанията :idea:

Потребителски аватар
Сашо Белята
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сашо Белята » Пет 30 дек 2011 22:43

Ми да е някой кат мен 180 на 100 кг с едни малки лапи, да рече каже " мерси за безплатно возене " да го упътя към първата линейка. Не може да си вадиш парите с тоя труд и някой да седне и да ти каже мерси че ... еди кво си. Защото кът много ги е напечелил и има само по 20-50-100 ходи с таксита ... смях ....

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пет 30 дек 2011 22:52

За друго ставаше въпрос в горните мнения :idea: .
Това са "водачите" , които се смятат , а и често пъти са абсолютно безнаказани , да не си кривим душата . Днес един такъв , движим се на 3 лентов път , аз съм в средната лента , той - вдясно . Притиска ме здраво , без мигач без нищо (извинявайте , но не обичам нагли безумци , ако поне беше се "помолил" , т.е. културно подал мигач ...) , е аз не му се дадох :Mr Green Fun , изпревари колата пред мен , сече и пътя и се шмугна в най-лявата лента . Айде благодаря , но винаги ще имам едно на ум за такива хора .
ПП
Работя на центъра , излизам от улица без предимство и ако никой не спре нарочно , се чака 15 мин :| . На 20-30 автомобила един се сеща , понякога с напомняне :) . Много таксита вървят , ей нито веднъж не е спирал такъв !

Последна промяна от milmar на Пет 30 дек 2011 22:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivo_555
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivo_555 » Пет 30 дек 2011 22:56

А клиентите да не би парите да ги намират на пътя, като нямат дребни няма да работят, що не ми кажат като се кача че нямат дребни, а чак като стане време за плащането?

Ако мине номера дето се вика, иначе все има скътани дребни из нишите по колата!

Ма аз все се каня като ми кажат "нямам да ти върна", "ми направи едно завойче още до другия блок и обратно, та да ги закръглим"!

И за да не стане ОФФ, нека не забравяме, че има и доста пешеходци - ИДИОТИ, не ми се занимава сега да се оплаквам, просто като видите някоя лелка да притичва с торбичка боклук до контейнера на другия тротоар, имайте си едно на ум, че може и да реши да се върне пак притичвайки без да се огледа!

agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agent_kowalski » Съб 31 дек 2011 9:58

hooligans ама нека си изкарват парите,затова трябва да са селяни и простаци и да засичат,да не спазват ГРУБО правилата ,да не спазват предимство,да минават на червено?това ли трябва да правят?

agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agent_kowalski » Съб 31 дек 2011 13:00

Днеска ще ги видя другарите бакшиши как ще са.Дали новогодишно няма да им работи апарата ,и ще има ли пазарлъци "остави някой лев че е нова година" :D scare

Потребителски аватар
borin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот borin » Съб 31 дек 2011 14:20

hooligans написа:Дебре, каква е тая злоба?
Не забравяйте, че хората си изкарват парите по този начин и ги клатят с разписанията :idea:

:да: всяка дейност има черни овце!

b0bituy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот b0bituy » Съб 31 дек 2011 14:25

Сашо Белята написа:Ми да е някой кат мен 180 на 100 кг с едни малки лапи, да рече каже " мерси за безплатно возене " да го упътя към първата линейка. Не може да си вадиш парите с тоя труд и някой да седне и да ти каже мерси че ... еди кво си. Защото кът много ги е напечелил и има само по 20-50-100 ходи с таксита ... смях ....
Аз не съм казал, че няма да си платя. Просто мразя да се правят на... В случая забравих да кажа, че имах цяло 10 лева а не 100. Тогава с право да ми каже нямам дребни ама сметката като ми е 7 лева и да ми каже нямам дребни тоест да ми намекне да му оставя 3 лева бакшиш няма да стане...

agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agent_kowalski » Нед 01 яну 2012 10:41

Снощи беше цирк.То бяха панорамни обиколки на един квартал с идеята да се навъртят още 50ст,аз си трая и се правя че не знам къде съм ,викам си няма да си развалям сега настроението.Питах го тоя знае ли къде е еди кой си блок или да му обяснявам,вика батко вози се ,викам добре.После казвам му спирай пред входа тоя се тътри с 5км нататъка ,защото апарата беше и 90 и няколко стотинки и а да мине да оставя още един лев..пълен цирк

Потребителски аватар
slimmer
Автомобил: VW Bora
Двигател: TDI-AJM 2002

Мнениеот slimmer » Чет 05 яну 2012 13:13

Случка с колега (дали от форума или не..., идиотизъм):
http://dnes.dir.bg/news/mvr-poboy-policai-10242538?nt=4

Потребителски аватар
Ixidor
Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
Двигател:

Мнениеот Ixidor » Чет 05 яну 2012 15:25

slimmer написа:Случка с колега (дали от форума или не..., идиотизъм):
http://dnes.dir.bg/news/mvr-poboy-policai-10242538?nt=4

а тук http://www.dnes.bg/crime/2012/01/05/biiachite-na-policaia-iarostno-razmahvali-buhalki-na-bylgariia.148010

пише "Излезли от колата, въоръжени с бухалка и нивелир, и започнали да удрят служителя на реда по ръката, с която той се опитал да се предпази."

:shock :D :D :D в каква държава живеем. Следващия път може да има нападение с бъркалка за гипс...

agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agent_kowalski » Чет 05 яну 2012 21:48

Ти се ебавай ама тия двамцата щом не им е сефте простотията ако сме нормална държава би трябвало да полежат поне до края на десетилетието,да помъдреят още малко и тогава да се пробват нанво с живота.
Аз дълбоко подозирам че нашия герой служителя на мвр сигурно е направил нещо за да предизвика цялата история ама не е там работата.Не може да се бие така човек.Дори много да се е излигавил да му ударят колата ако искат,колата се оправя ама не може така да се посяга на човек :screwy Примерно казвам де,не съм бил там.Просто и аз съм имал случки с униформени в лични коли,които се държат арогантно,не казвам че случея е такъв,но съм имал и аз разправии.
В случея за какво си е показвал служебна карта.Примерно ако е бил банкер и не е на работа какво ще си покаже картата от банката ли.И нашия човек също не е бил на работа щом е бил с личната си кола.За какво си показва картата.Пак казвам не оправдавам случилото се нито тия убийци и престъпници,но положението просто не е добро... :screwy

Върни се в “Пътеводител”