Проблем с VW polo 98 APQ
-
aleksiso
- Автомобил: Bora 2.0
- Двигател: AQY 2000
Re: Проблем с VW polo 98 APQ
Колеги проблемът си остава къде ли не ходих, какво ли не сменях. Ще благодаря много на някой да сподели ако се справил с проблема!
Е какви грешки е имало по колата казваш че били много .Може да пропуска нещо човека.Бензинова помпа няма как колата да я изгори като запалиш тя работи постоянно.Купил си китаиски боклук за това дава фира.Като гледам нищо не си писал за реголатора на налягането проблема с оборотите може да ти идва от него свалете го огледайте о пръстена и цедката и дали работи.Имал съм подобен проблем и се оказа той .
-
boxer4eto
- Автомобил:
- Двигател:
Реших проблема колега , оказа се че всичко идва от бензиновата помпа . Дава малко гориво. Реших си го сам по следният начин :
Рових се в форума тук и на сеат и попаднах на тема как се сменя бензинова помпа . Изкарах моята и видях че има проблем и с корубата не прави налягане добро и затова гори . Отидох да видя нова каква цена е от 60лв до 350 лв ми предлагаха . Накрая се взех в ръце и отидох до няколко морги . Преди това проверих колко бара впръсква бензин и намерих от голф 3-ка комплект със все корубата всичко за 70 лв . директно я сложих без да отварям нищо . вече 7 месеца карам няма да придърпва няма нищо. Изглежда след време им се скапват помпите и не подава достатъчно гориво което според мен поражда този проблем на спъване и не вървеж . Дано да съм помогнал.
п.п Друго слабо място са им дроселните клапи, много малко сервизи могат да ти тестват и да ти направят добра диагностика на дросел. Аз съм доволен от ХЕЕД 91 до хотел надежда .
Рових се в форума тук и на сеат и попаднах на тема как се сменя бензинова помпа . Изкарах моята и видях че има проблем и с корубата не прави налягане добро и затова гори . Отидох да видя нова каква цена е от 60лв до 350 лв ми предлагаха . Накрая се взех в ръце и отидох до няколко морги . Преди това проверих колко бара впръсква бензин и намерих от голф 3-ка комплект със все корубата всичко за 70 лв . директно я сложих без да отварям нищо . вече 7 месеца карам няма да придърпва няма нищо. Изглежда след време им се скапват помпите и не подава достатъчно гориво което според мен поражда този проблем на спъване и не вървеж . Дано да съм помогнал.
п.п Друго слабо място са им дроселните клапи, много малко сервизи могат да ти тестват и да ти направят добра диагностика на дросел. Аз съм доволен от ХЕЕД 91 до хотел надежда .
-
harlova
- Автомобил:
- Двигател:
тфа не съм го предполагала че от голф ще стане... браво колега, полезно инфо 
-
Pencp
- Автомобил:
- Двигател:
...а ,какво стана с майсторите...?