vaskoto1 написа:
хайде да се учиме, не да си мериме пишките.
щото моята така и така е най голяма...

vaskoto1 написа:
хайде да се учиме, не да си мериме пишките.
щото моята така и така е най голяма...
rabotnika написа:Градски ти направи твойте капли розоФки а аз на ВРа ще ти го върна в друг шантав цвят/да не си мислят наще селтици че си омекнал нещо от към ръцете/
Bobi_S13 написа:Dead man написа:Колега,мога да ти мдам инфо от 04 и 30 часа тази сутрин :
Бях в центъра и нямаше кой да ме напсува...
Саше, да ми се беше обадил да ме събудиш да видиш дали нема кой да те напсува!
rokera671 написа:fill написа:1 литър медицински спирт + 3 литра лятна течност за чистачки, това използвам аз.
Зимните течности които се продават съдържат метилов алкохол, които е отровен !
Аз няма да я пия бе колега!
hooligans написа:Честит рожден ден колеги, да сте живи и здрави и да илядите
Dead man написа:Темата е за Коледа,ама Жорето като не пие вода....![]()
![]()
![]()
Купувам лосчето за жабката...
Dead man написа:Темата е за Коледа,ама Жорето като не пие вода....![]()
![]()
![]()
faso написа:здравейте колеги.Начи Колата ми в студен двигател работи на 3 цилиндъра , а пак в топъл двигател 4 цилиндъра.Ако питате как сам разбрал махам единия свещт натискам газта колата работи странно(в топъл двигател) сащата работа го прави в студен двигател(работи близо 2-3 мин и всичко е ок минава му странното работене)
draganeski написа:...направих една дупка на стоповете до крушките за задната скорост. Вързах кабелите към мигачите и ето какво се получи... Колата вече е без газова уредба.
Zerga3GT написа:Единствения начин карбуратурна(заводска) кола да прави тън тън е вземе да и свършва бензина даже се чува и тъдъдътъррррр дън тън или да е трабант(двутактова) тогава отпред се чува рън тън а отзад тън тън...
селския споилер е по добре от пълния сток вид на колата . а и зависи от гледните точки. ако ще си говорим за селски и градски тунинг да видим твоя градски проект. к'во - тунинговал си колата си с ново борче ванилия ли?
wrofeel написа:Колеги може ли да ми обясните как се сваля патицерията на задните и предните седалки на поло 6н 95г ако може с снимки.
Mileniom написа:djshomi написа:.. И аз имам подобен проблем
на АБУ изчезва антифриза е видях го от къде петохуиника към главата дето се лови..
Ако петохуиник казваш на тази тръба която е под изпускателния колектор..
milmar написа:Не набърквайте физическите размери на Земята и нейните "фаради" . Това , че Земята има цапацитет 1F е непроменимо и няма такава технология дето ще го измени, просто така е прието
.
.
krasijeimsa написа:Здравейте колеги търся си партонници за ......
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 45 госта