Кока-Кола - проблем с игра за чаши

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
bugster
Автомобил:
Двигател:

Re: Кока Кола - измами

Мнениеот bugster » Съб 31 дек 2011 10:04

chefito написа:За чаши не знам, но как може да я пиете тази черна мътилка?!?! scare

Имам приятел, на висок пост в Пловдив, после ще го попитам защо се получава така, но от него знам да не го пия тоя черен бълвоч, никога... :screwy

Мътилка ти е главата mhihi
Кока-Колата е страхотна напитка, стига да не се прекалява, както с всяко едно нещо.
Приятеля ти в Пловдив не може да е на никакъв висок пост там, щото там имат само склад за стоки и никакъв по-важен офис ...
Големите риби са в София в Хладилника и от там иде всичко.
Вината ако започне от Колата, минава през дистрибуторите (които обират чаши), през магазинерите(които също си прибират чаши) и най-накрая на тези които чакат последния момент и се надяват че нещата са така както трябва да са в БГ.
Според мен не е никак случайно, че са написали изрично че промоцията важи до изчерпване на количествата ...
Хората явно си имат едно на ум какво се случва по-веригата до консуматора.
Без нищо лично към никой с поздрави за весело посрещане на НГ :beer

blinder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот blinder » Съб 31 дек 2011 11:09

Днес си взех 2 чашки.
В големи магазини верно няма или поне казват, че няма.Дори във ФФ ми казаха, че след НГ чакали зареждане :063:
Взех си от бензиностанция ЕКО :bowdown .

Потребителски аватар
empaher
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот empaher » Съб 31 дек 2011 11:12

На нас от (Европа) ни казаха ,че както ги получат и така свършвали....

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 31 дек 2011 11:21

bugster написа:
chefito написа:

Къде обидих теб? Защо приемаш обидата, насочена към няква про-американска лайнясана дрисня, като лична??!?! Казах на висок пост в Пловдив, не в цялата Кока Кола.

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Съб 31 дек 2011 11:30

bugster написа:
chefito написа:За чаши не знам, но как може да я пиете тази черна мътилка?!?! scare

Имам приятел, на висок пост в Пловдив, после ще го попитам защо се получава така, но от него знам да не го пия тоя черен бълвоч, никога... :screwy

Кока-Колата е страхотна напитка, стига да не се прекалява, както с всяко едно нещо.
Приятеля ти в Пловдив не може да е на никакъв висок пост там, щото там имат само склад за стоки и никакъв по-важен офис ...
Големите риби са в София в Хладилника и от там иде всичко.
Вината ако започне от Колата, минава през дистрибуторите (които обират чаши), през магазинерите(които също си прибират чаши) и най-накрая на тези които чакат последния момент и се надяват че нещата са така както трябва да са в БГ.
Според мен не е никак случайно, че са написали изрично че промоцията важи до изчерпване на количествата ...
Хората явно си имат едно на ум какво се случва по-веригата до консуматора.
Без нищо лично към никой с поздрави за весело посрещане на НГ :beer

Да кажа, че пия тая мътилка около.....8-10 години....да не кажа твърда дума ама под 1.5-2литра на ден не падам mhihi

Потребителски аватар
aRoGaNsS
Автомобил: Golf 4 TDI GTI
Двигател: 1.9 ARL 2002

Мнениеот aRoGaNsS » Съб 31 дек 2011 13:16

Vuca пристрастен си май mhihi преди няколко дни жената ходи да види,и от магазина и казаха,че едва ли и ще намери :evil:

Потребителски аватар
vit_autosofia junior
Автомобил: Passat B5 3B Highline
Двигател: 1.8T

Мнениеот vit_autosofia junior » Съб 31 дек 2011 13:37

Аз си взех чаша без проблем но си събрах капачките 2-3 дена преди коледа незнам каква е измамата но наистина случката е неприятна пробвахте ли в била кауфланд ?... :? :roll:

naydenov23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот naydenov23 » Съб 31 дек 2011 14:21

На мен в кварталния магазин ми обясниха, че срещу 4 жълти капачки печелиш безплатна кола 2 литра. Да не би да е различна промоцията, защото досега 3 коли си взех по този начин и нито една чаша.
Не че съм им умрял за счупените кекави чашки, забелязвам че тези рекламни чаши за нищо не стават.

Потребителски аватар
lou
Автомобил: Passat Variant
Двигател: BMR TDI

Мнениеот lou » Съб 31 дек 2011 14:27

Незнам какво толкова има ... че чак ще ги съдите :screwy хората са го написали и по плакатите : важи до 31.12.2011 или до изчерпване на количествата нали се сещате че с това последното изречение те си връзват гащите ? и на 27.12 да бяхте отишли и да ви кажат че няма нищо неможе да направите защото няма как да докажете че в този магазин магазинерите са си прибрали N бройка чаши !
П.С Не работя в Кока-Кола и нямам нищо общо с тях :D

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Съб 31 дек 2011 16:54

bugster написа:
:beer

Кока кола беше страхотна напитка беше. Ако си пил кола преди 1990 година (в стъклените шишенца) ще разбереш защо...тогава като я пиеш и ти скърцаха зъбите от нея и наистина беше страхота, а тая сегашната си е гола вода. Не знам как я майсторят сега тука, но няма нищо общо с колата която съм пил примерно в испания :roll:
Колкото по темата..вероятноста да намерите чаши по малките магазинчета е по-голяма отколкото в големите супармаркети, защото всичко се влачи там точно с тая надежда че там няма как да няма чаши. Да ама не.
Аре...весело посрещане на всички и си наливайте питиетата в каквито имате чаши :drunk

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Съб 31 дек 2011 17:01

drago_tr написа:
bugster написа:

Кока кола беше страхотна напитка беше. Ако си пил кола преди 1990 година (в стъклените шишенца) ще разбереш защо...тогава като я пиеш и ти скърцаха зъбите от нея и наистина беше страхота

Така си е колега, дори развивахме ръждясали болтове след киснене с кола...,
а сега вярно си е гола вода...и кал по гърба mhihi :Mr Green Fun

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Съб 31 дек 2011 17:03

За чаши се е лъгало и преди... mhihi
Преди години, тогавашният президент Петър Стоянов обеща, че ще раздава чаши с шампанско и автограф в Новогодишната нощ на площад Батенберг, но излъга "народа". :beat_butt2
Всички трябва да свикнат да бъдат лъгани! :012:

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 31 дек 2011 17:03

Asen_D написа:
drago_tr написа:
bugster написа:

Кока кола беше страхотна напитка беше. Ако си пил кола преди 1990 година (в стъклените шишенца) ще разбереш защо...тогава като я пиеш и ти скърцаха зъбите от нея и наистина беше страхота

Така си е колега, дори развивахме ръждясали болтове след киснене с кола...,
а сега вярно си е гола вода...и кал по гърба mhihi :Mr Green Fun

И аз преди 2 седмици се опитах да махна ръждата от един болт, седя 3 дни с кока кола, разлика няма, просто няма какво да обсъждаме, тази чорба :Mr Green Fun Лошото е че колежката неможе да си вземе наградата за малката, но така е за съжаление! Затова не се занимавам с такива игри, нямам НЕРВИ. :screwy

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Съб 31 дек 2011 17:04

На миналата промоция с камиончетата кумата ми беше събрала капачки и не можа да си вземе камиончета защото бяха свършили. Обажда се в Кока Кола, обясни случая и след това и донесоха 2 камиончета у тях. Аз лично не мисля че има измама чак. Мисълта ми е да не плюете веднага (както всеки е свикнал), ами да се разбере първо какъв е случаят.
P.S. Нямам нищо общо с Кока Кола :)

little_red_devil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот little_red_devil » Съб 31 дек 2011 17:12

bugster написа:Никой не защитавам, но защо си мисля че дори и да има чаши ще са скатани от търговците, след това да си ги вземат в къщи ?
Да - жалко е, но си мисля че и дотам е възможно да се е стигне.
За тях това са безплатни чаши за дома......

съгласен съм с теб колега имам една позната от една бутка за алкохол и цигари и когато пуснаха преди време промоцията на бяло виктори с запалка аз лично се напълних от познатата ми с около 15на запалки които и до ден днешен ползвам :)
та това е един малкак пример с въпросните чаши,запалки и т.н.... които пускат на промоция и рекламна игра да играеш и спечелиш там еди какво си да ама не защото дори и да ги има тези предмети се разпределят предварително м/у персонала на заведение,магазине и т.н... та за клиента както по нагоре каза един колега да пие една студена вода което е напълно несправедливо и непреятно но все пак сме в
БЪЛГАРИЯ и е напълно нормално това.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”