Амортисьор багажник - пълнене?
Re: Амортисьор багажник - пълнене?
И аз съм от 3год. с амортисьори от Москвич Алеко,никакви ядове,само натискам копчето и капака сам се отваря :Mr.Green Fun .Тогава ги взех за 14лв бройката,на делфи
-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи,първо-не са "Хамортисьори" а са gas-springs -газови пружини.Второ-има си разлика с оригинала,аз например си взех Магнети-марели за багажника на Венто и...как не се откъсна от пантите като отворих първия път!Просто в изработката на оригиналните си има тънкост-получава се "демпфериране" в крайния ход и значително забавяне на скоростта на капака.Компромисът е един стар с един нов,и един комплект в резерв...
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
znainainai написа:...
Залагам си главата - буквално, на тези от нивата 4-та година, на 2-ра кола, и до сега е нямало и наченка за фал

emo-gar написа:Значи,първо-не са "Хамортисьори" а са gas-springs -газови пружини.Второ-има си разлика с оригинала,аз например си взех Магнети-марели за багажника на Венто и...как не се откъсна от пантите като отворих първия път!Просто в изработката на оригиналните си има тънкост-получава се "демпфериране" в крайния ход и значително забавяне на скоростта на капака.Компромисът е един стар с един нов,и един комплект в резерв...
До средата г/д е нужно да го отварям, после се вижда

5-тата врата на голф не вярвам да е с 10кг да речем, по-лека от на нива, че да причини травми ускорението й нагоре..

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”