Ски & Сноуборд излети
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Re: Ски & Сноуборд излети
Да, но в Чепеларе а нощното е на Пампорово. Вариянта на Чепеларе е да караме с челници на главите, а той да ни качва с ратрака нагоре 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Stefan написа:Да, но в Чепеларе а нощното е на Пампорово. Вариянта на Чепеларе е да караме с челници на главите, а той да ни качва с ратрака нагоре
е това е супер екстремно бре

тъкмо за вас 2-а

След нова година,сме ти нагости

- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Аз съм навит, челник имам. Само кажи кога?Stefan написа:Да, но в Чепеларе а нощното е на Пампорово. Вариянта на Чепеларе е да караме с челници на главите, а той да ни качва с ратрака нагоре
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:

Знаех си

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Двигател:
Поне до 10 - 12 януари няма да има как, тъй като е лудница, имам много работа и прекалено късно свършвам работа
След това ще да е 

- basata-user
- Автомобил: pasat b5
- Двигател: 1.8T AEB
- Контакти:
някой да има пресни данни от днес дали на Добринище снега не се е стопил че мисля утре да ходя на ски 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
basata-user написа:някой да има пресни данни от днес дали на Добринище снега не се е стопил че мисля утре да ходя на ски
Аз вчера минах. Днес не се е спряло да вали

- Bucket
- Автомобил: Skoda O2 комби TDI BMM
- Двигател:
Сега слизам от Пършевица, сутринта имаше много лед, после задуха страшен вятър, тук там се оформиха преспички. После вятър и мъгла на 5 метра нищо не се вижда 
Пътят до разклона за Леденика е почти на асфалт, нагоре има лед, сняг, пясък. Кара се, но тук там по усойчивите места внимавайте
Утре ще работят и двата влека след 10:00 казаха от хижата

Пътят до разклона за Леденика е почти на асфалт, нагоре има лед, сняг, пясък. Кара се, но тук там по усойчивите места внимавайте

Утре ще работят и двата влека след 10:00 казаха от хижата

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Двигател:
На Чепеларе и Пампорово перфектни условия за ски, както по пистите, така и извън тях 

- viktoris
- Автомобил: Passat 98 AFN Galaxy AHU 97
- Двигател:
Някой да ходи някъде на ски тия дни....на Боровц,Банско или дори на Пампорово или Чепеларе...
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Днес бях на Боровец, инцидентно се реши снощи
Маркуджиците са добре, тук-таме се показва пръст и камъни, Ястребец - същата работа, но в никакъв случай не е страшно.
Времето беше чудесно, слънчице, няма мъгла, абе перфектно.
Сутринта не е имало никой по пистите, щото никой не е успял да изтрезнее, ама на обяд бяха ебати опашките...
Пътя Самоков->Боровец е добре, но си има сняг тук-таме, внимателно.
В самия Боровец е тегаво, има нужда от почистване, спазвайте предимството на изкачващия...

Маркуджиците са добре, тук-таме се показва пръст и камъни, Ястребец - същата работа, но в никакъв случай не е страшно.
Времето беше чудесно, слънчице, няма мъгла, абе перфектно.
Сутринта не е имало никой по пистите, щото никой не е успял да изтрезнее, ама на обяд бяха ебати опашките...
Пътя Самоков->Боровец е добре, но си има сняг тук-таме, внимателно.
В самия Боровец е тегаво, има нужда от почистване, спазвайте предимството на изкачващия...
- viktoris
- Двигател:
Иво ,аиде с нас на Пампорово утре ...,има едно място в колата.....
Ще тръгнем към 6.30 от Младост (София)
Ще тръгнем към 6.30 от Младост (София)
- kambone
- Автомобил: Passat b5.5 2001
- Двигател: 1.8T AWT
- Контакти:
Чепеларе беше страшно яко тия дни! Пудричка, кеф! За първи път бях там и си мисля, че за тези ниски цени на всичко там се стараят много повече от Банско/Боровец за Добринище не говорим въобще! Цена 25лв на карта за 5 спускания, която при нас важеше и за 6 (!?) перфектен нов лифт, перфектни писти, любезен персонал в ски зоната, ниски цени на кръчмите и горе и долу! Определено ми стана фаворит!
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
kambone написа:Чепеларе беше страшно яко тия дни! Пудричка, кеф! За първи път бях там и си мисля, че за тези ниски цени на всичко там се стараят много повече от Банско/Боровец за Добринище не говорим въобще! Цена 25лв на карта за 5 спускания, която при нас важеше и за 6 (!?) перфектен нов лифт, перфектни писти, любезен персонал в ски зоната, ниски цени на кръчмите и горе и долу! Определено ми стана фаворит!
Съгласен съм, Чепеларе и на мен ми е най-любимото място, особено с тая 5км зелена писта, да се уча

Цените долу са съвсем поносими

- viktoris
- Двигател:
Kато ви слушам започвам да съжалявам малко че не отидах на Чепеларе....не че не беше хубаво на Пампорово днес,но май очакванията ми бяха за нещо много по по....понеже за първи път ходя на ски там....нещо пистите не ми допаднаха много много...
Пък и докато се ориентирам в обстановката и пробвам всички писти, деня си мина....Чак последните няколко спускания последвах една групичка от тинейджъри които се спускаха през гората "offroad" та се изкефих много

Пък и докато се ориентирам в обстановката и пробвам всички писти, деня си мина....Чак последните няколко спускания последвах една групичка от тинейджъри които се спускаха през гората "offroad" та се изкефих много