Ша земат верно да ни съберат глобите май
ново 20 за глобите и актовете
- bomini
- Автомобил: Audi A4 Quattro
- Двигател: AVF
- Контакти:
Link-a нещо си го отрязал май...
http://dnes.dir.bg/LISTS/DNESNEW_mid_auto/news_532272.php
Да не е това...
http://dnes.dir.bg/LISTS/DNESNEW_mid_auto/news_532272.php
Да не е това...
НЕ - ТИЯ НЕ СА В РЕД ВЕЧЕ - тотално ни взеха за СВИНЕ !!! Катаджиите били искали ... незнам какво трябвало да стане ... някой пита ли ги шофьорите не мие ясно ... и въобще за какво си говорим. Ми че то в един момент няма да има смисъл да имаш кола !!! И кой ще вземе на работа без автомобил и съответно без книжка като се има предвид че едва ли не стана задължително условие тая хава !!! ... въобще кво се случва в тая държава !!!!???? Мен не ми го побира главата ...
Vento написа:На мен ако ми вземат още един път талона и ще ми е за последно...Само с 9 бонус-точки съм и сега на всяко махване с палка контраатакувам с обаждане на подходящ приятел...
Щото 50-50лв. много дебело ми идва, а "помощ от публиката" го махнали като жокер.
отиди си върни точките ... тва става лесно и се чувстваш ОК пред тъпата кука - казваш му че квото и да става пак ше си върнеш точките и на него пари нема да му дадеш ... а пък задължително инак се пише отдолу едно Възражение и тва е ...
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Mного е гадно колеги това дето го пишат, но поставете се на тяхно място! Те знаят че никой от нас не си плаща актовете и държавата много губи от това. Аз лично вече не знам колко акта не съм платил и нямам намерение да ги плащам. Както ние мислим как да ги прекараме, така и те мислят за нас. Разликата е че те са Държавата, а ние сме никой. Така че пак ще стане тяхната, ама ние само ще се ядосваме
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”