bnick написа: Лятото ми изскочи заек на пътя Хасково - Пловдив, бях с около 120, към 2ч нощем. Беше голям колкото куче, аз такова животно не бях виждал
има кучета, пред които зайците са великани, трябва да уточниш и кучето което имаш в предвид, колко е голямо
заради зайците специално ще се пребия някой път, тях ги гоня и по банкета, до самите канавки... Бая зайци имам изядени
към агентя, дали съм сериозен ли- сериозен съм кат спин
даже съм ти направил клипче, докато карах вчера. Карах и си мислех за теб

. Предварително се извинявам, че колата не вървеше както трябва- бях с А95,а него хич не го иска. Друг път в нормални условия там правя 240. Обърни внимание за колко време спира колата от 210 до 40- с оригиналните спирачки, с изключен абс, разкаран кантар и летни гуми, при 3 градуса. При това не спирам екстремно, може още.
Имаше една кола в далечината- както си караше на правото и наби стопове. Без мигач, без аварийки. Взе да криволичи по пътя, очаквах че можеше да тръгне да излиза по някой черен път, както и кво ли още не и не посмях да го изпреваря и намалих. Като го стигнах и видях тъпото копеле говореше по телефона. За него това е безопасност- когато говори по телефона, да намали на 27км/ч(с точно толкова го засякох с гпс-а), вместо да отбие.
Ми като неможеш да шофираш и говориш по телефон, не се опитвай да ги вършиш и двете
Пътища има, ми няма кой да кара, само мрънкане. Има ли желание, има и начини
Та айде малко храна, че това със зайците ми е малко скучно
http://www.youtube.com/watch?v=hvTw__AM7K4