Увеличаване на максималната скорост на 140кмч
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Увеличаване на максималната скорост на 140кмч
А има ли значение дали ни пука? Лично на мен примерно не ми пука, защото не съм човекът, който ще го гласува и узакони. Пък вече дали е правилно ми е все едно, изпреварвам си като пич със 130 пък нинджата с Туарега да си присветка колкото иска.
Между другото какво значи кола за фън?
Между другото какво значи кола за фън?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Я кажи тоя пасат с какъв двигател е и с какви коне се води че нещо чак толкова да върви не го видях...Сега ако не го натискаш много е друг въпрос,тогава се извинявам
Иначе за безопасността да караш с такива скорости и да снимаш с едната ръка през това време няма да го коментирам 
@naydenov23 кола за фън значи да излезеш така да я надъниш колко може на някоя права,да направиш 1-2 клипчета и после да стане в тунинг.бг или там каквото беше една такава тема от 20 страници.Ако пък караш бмв-горе описаните неща + да направиш на галоши чисто новите задни гуми за 2-3 излизания

@naydenov23 кола за фън значи да излезеш така да я надъниш колко може на някоя права,да направиш 1-2 клипчета и после да стане в тунинг.бг или там каквото беше една такава тема от 20 страници.Ако пък караш бмв-горе описаните неща + да направиш на галоши чисто новите задни гуми за 2-3 излизания

- Burner_inc
- Автомобил: Touran Kawasaki Versys 1000
- Двигател: BLS 2009
Това от клипа беше Корадо Г60, а не пасат, г60 сток е 160 коня и колегата не го натискаше.
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
ами и тук си в мааалка грешка, освен в модела на колата
всяка кола може да я подкараш на някоя права, но не всяка ще ти достави удоволствие.
Колата за фън те кефи да я караш дори и бавно. Даже и да стоиш отсрани и да си я гледаш пак и се кефиш
С едната ръка снимам, с другата си бъркам в носа и превключвам, а познай с какво въртя волана
Дет се вика, ти безопасността остави на нас
всяка кола може да я подкараш на някоя права, но не всяка ще ти достави удоволствие.
Колата за фън те кефи да я караш дори и бавно. Даже и да стоиш отсрани и да си я гледаш пак и се кефиш

С едната ръка снимам, с другата си бъркам в носа и превключвам, а познай с какво въртя волана

Дет се вика, ти безопасността остави на нас

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Вие го обърнахте на ебавка 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Таблото е като на пасат затова питам
Иначе че към 140 има едно отпускане на газта се вижда 
Иначе си викам да не е тоя пасат от аватара на пеката дето пише 2.8 там ,че ако не беше споменал за бензин 95 щях да помисля че е на метан.

Иначе си викам да не е тоя пасат от аватара на пеката дето пише 2.8 там ,че ако не беше споменал за бензин 95 щях да помисля че е на метан.
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
agent_kowalski написа:Я кажи тоя пасат с какъв двигател е и с какви коне се води
agent_kowalski написа:Таблото е като на пасат затова питам![]()
Извинявай,какво питаш,че на никой не стана ясно

- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
такива спамери сте че нямам думи, само малко да ви зададе човек...
Трябва да се направи нещо като чат, да може да се бърбори. На някои с бензин в кръвта хора им липсват мъжките сбирки на маса, където обикновено се кара, гори бензин и масло яко... и форума го ползват като заместител.
Таблото на корадо е 1:1 с това на пасат, колегата има право. Пасата съм му разглобил мотора, всъщност са два мотора, 2.8 и 2.9, чакам да събера някой лев и да ги сглобя, както и да си уясня кой мотор какво точно ще го правя. Имам и други клипове, и на корадото, и на пасата. Ускорения от място, доускорения, на по-специални участъци тип планинско
, ама не върви да ги пусна тук че ще ме отлъчите от форума, пък и едва ли ще е интересно
.
оставете ми колите и мен самия, и се придържайте към темата
Трябва да се направи нещо като чат, да може да се бърбори. На някои с бензин в кръвта хора им липсват мъжките сбирки на маса, където обикновено се кара, гори бензин и масло яко... и форума го ползват като заместител.
Таблото на корадо е 1:1 с това на пасат, колегата има право. Пасата съм му разглобил мотора, всъщност са два мотора, 2.8 и 2.9, чакам да събера някой лев и да ги сглобя, както и да си уясня кой мотор какво точно ще го правя. Имам и други клипове, и на корадото, и на пасата. Ускорения от място, доускорения, на по-специални участъци тип планинско

оставете ми колите и мен самия, и се придържайте към темата

-
- Автомобил:
- Двигател:
tisho_psg ти пасат имаш ли ,и клип с него качил ли си че реши че теб питам?Между моето и твоето мнение няма друго,как реши че никой не е разбрал нищо?
KirilGeorgiev написа:И стрелката на бензина добре се движи
10литра на 100км, ама в резервата отиде.
Пешка, тона твой клип ли беше?
Шофьора е доста смел при 200км/ч с едната ръка да цели с апаратчето в километража.
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
agent_kowalski написа:tisho_psg ти пасат имаш ли ,и клип с него качил ли си че реши че теб питам?Между моето и твоето мнение няма друго,как реши че никой не е разбрал нищо?
Имам черен голф

tisho_psg написа:agent_kowalski написа:Я кажи тоя пасат с какъв двигател е и с какви коне се водиagent_kowalski написа:Таблото е като на пасат затова питам![]()
Извинявай,какво питаш,че на никой не стана ясно
сега може ли да отговориш?
- shoko_boy
- Автомобил:
- Двигател:
Живей за да пречиш на другите.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Разбрахме че не е пасат,питах с какъв двигател е и какви са му конете,както съм и написал.Ти кое не разбра?сега може ли да отговориш?
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Мен пък нещо ме кара да си мисля,че е Пасат... И то VR6!
Определено идеята е добра, но въпросът е дали ще приемат този закон.
Аз като фен на високите скорости си признавам, че дори и да приемат новото ограничение, си признавам, че няма да го спазвам и ще си карам по-бързо, без страх от камерите, от които до сега не съм получавал честитка и се надявам скоро да не получа.
Аз като фен на високите скорости си признавам, че дори и да приемат новото ограничение, си признавам, че няма да го спазвам и ще си карам по-бързо, без страх от камерите, от които до сега не съм получавал честитка и се надявам скоро да не получа.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”