хрома ми дава Мисинг плъгин на Флаш контент и няма оправия и това си е

Направо от 9 часа чета идиотщини и не мога да се оправя а ми е важно-нервичките ми къса

Моля помогнете
pensiq написа:Той има и проблем със самото шифроване на страниците.Бъгавичак си е и отдавна съм го захвърлил.Слагай лисицата ако имаш рам и това е.
Ivailo написа:pensiq написа:Той има и проблем със самото шифроване на страниците.Бъгавичак си е и отдавна съм го захвърлил.Слагай лисицата ако имаш рам и това е.
![]()
Какъв проблем, че не разбрах?
Иначе по темата - само с норвежкия сайт ли ти прави проблем, или и с други? Тубата, vbox7 гледаш ли ги?
pensiq написа:Ivailo написа:pensiq написа:Той има и проблем със самото шифроване на страниците.Бъгавичак си е и отдавна съм го захвърлил.Слагай лисицата ако имаш рам и това е.
![]()
Какъв проблем, че не разбрах?
Иначе по темата - само с норвежкия сайт ли ти прави проблем, или и с други? Тубата, vbox7 гледаш ли ги?
Извинявам се, за родовата си грешка при писането.Ако ползваш и кажеш с ръка на сърцето, че точно този браузър е перфектен ще се съглася с мнението ти.
в първия линк в Google при търсене за Chrome Missing Plugin някой написа:1. In the URL bar, type chrome://plugins/ and then press enter.
2. In the upper right hand corner, select the Details button.
3. locate the plugin with the following title
Flash (2 files)
4. In this plugin, there should be two shockwave flash entries. the difference between the two is the directory location. On win 7 system, they are as follows:
C:\Users\Joseph\AppData\Local\Google\Chrome\Application\16.0.912.63\gcswf32.dll
C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash\NPSWF32.dll
5. disable the shockwave file that is located in the AppData directory.
6. Reload the browser which has the flash player. It should be working now.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта