На кратко историята.
Вчера карам служебния Голф3 по Дондуков в посока Мол-а на кръстовището с Мария Луиза си спрях в най-дясна лента и чакам в задръстването да светне този зелен сигнал......
Когато най-накрая потеглих точно на един метър от сфетофара върху мен връхлита маршрутка от средна лента без мигач без дори да свирне първо ми удраска вратата зад шофьора набих спирачки но тъпака мина и през предницата ми

Е това беше мойта грешка изчезна за секунди дори не се сетих да му запиша номера..... исках да го настигна, сваля и да го ....

Но уви шашнах се и почнах да звъня на КАТ. Който ми дадоха номер и ми тръшнаха телефона.
И така днес отидох пред КАТ в 10ч. и започнах да чакам. 8 човека пред мен. Не бях очаквал такава пародия 2ма от опашката минават 8 през задната врата. Да не говорим колко време се пише и обеснява един човек може да стои вътре повече от час. Докато най-накрая ми дойде реда помислих си Супер... Но уви отнова се появи някой с Q7 и си ме изгониха.
Е кажете ми как да стана и да се възпитавам като съвестен шофьор като виновния си кара и днес горките хорица по улиците а ти който си пострадал ще се редиш и ще псуваш...... кой КАТ или Маршрутките за да ти издадат един документ