MMX написа:sam_boha написа:Абе хора, 10/100 смесено за джипара ви е много ли?!
Относно голямата работа с "нов джип" за малко пари... искате 4х4 кола да гори ... хмм 6 ли? Все пак Субаруто е доста по-добро, но и цената му е по-висока. Кола за 25 хил. с разход 10/100 смесен е прилично. Все пак ако го взимаш за полето, а не за заведение, както повечето "новобогаташи" е идален.
Много ми е интересно колко от джиповете (особено "паркетните" модели т.е. тия дето са с размерите на неголямо комби качено на високи колела) се купуват за полето? И тая китайска играчка пък точно за поле да я вземеш ще е върха на наивността. На гладък асфалт може да подлъже народа, че ето на направили хората кола като истинска - само да не се налага да се доказва в по-крайни условия.
Или голяма част от водачи, спецове, врели и кипели по оффроуд трасетата, подхождат към терена с наивното - "то т'ва е джип, трябва да издрапа" и съответно се глобва някъде на кантар и веднага "колата е скапана"...
По полето обикновено няма много урви и офроуд изпълнения, а коловози и бразди, дето по-скоро трябва клиренс/просвет и товароподемност, за гуми, части, масло и инструменти за комбайна. На десетилетие се случва да се излее пороен дъжд и да затънеш в амазонска кал до прозорците, но това е по-скоро случайност.
Пикап да си взема, за да ходя до магазина -

тцЪ, предполага се, че ще го ползваш по предназначение.
Ако живееш в Смолян (или друг планински град), защо да не вземеш едно Ховърче? За тая цена може и пасат 6-ца ТДИ 4-моушън, молейки се Богу горещо да не "препикае" дюзата, че изгоря...
Ховърът, като се снеможе, както някои предполагат към 3-тата седмица, ще си го оправят гаранционно.
Не твърдя, че това е кoрифеят на автомобилната индустрия, просто за тези пари ми се струва, че предлагат и съотнесено качество. Вярвам, ще се съгласиш с мен, че вече измерението цена/качество е избягало при доста от производителите, вкл. ФВ за съжаление...