andrey_hr написа:Не са критерий километрите а начина на каране. Аз от както почнаха да тракат минах към 10-15к км, но в последно време и на малки завои тракаха. Можеха още да карат, но реших да ги сменя. Майсторът ми каза, че няма какво да се развали друго заради карето. Просто ти си поемаш отговорността кога и къде ще те оставят(дано да не става де!) от новата заплата остана за биричка
П.С.Погледнато от друг ъгъл, после ще имаш опит с тях и ще знаеш кога е последният момент да ги смениш
mr_opp написа:В случай, че карето е външно, цената, която ми казаха е 60 лв в Ауто Хелп в Горубляне - на 100 м от светофара на Самоковско шосе и Околовръстен път. Колата ми е Б5 1.9ТДИ ПД 116 к.с. На всяка кола с предно предаване, ако се чуе тракане при пълен ляв завой - означава, че разбитото каре е дясно (и обратно - на пълен десен, тракането идва от ляво каре). Говоря само за външни карета.
mr_opp написа:В случай, че карето е външно, цената, която ми казаха е 60 лв в Ауто Хелп в Горубляне - на 100 м от светофара на Самоковско шосе и Околовръстен път. Колата ми е Б5 1.9ТДИ ПД 116 к.с. На всяка кола с предно предаване, ако се чуе тракане при пълен ляв завой - означава, че разбитото каре е дясно (и обратно - на пълен десен, тракането идва от ляво каре). Говоря само за външни карета.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 60 госта