Въпрос за гражданска отговорност
- vilden
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за гражданска отговорност
Ако искаш попитай твоя застраховател дали ще изплатят щети за допуснато от теб ПТП след закъсняла вноска. Имам приятел, който е осъден да заплати огромна сума след среща със скъп мерцедес. Закъснението за внасяне на вноска е около 3-4 часа. За мен всички застрахователи са ибалници!!!
Не споря, може и така да е, просто чета какво пише на полицата, пък приятеля ти може и на адвокат да не случил!
Както и да е, не е хубаво да се кара без ГО, не го правете!
Както и да е, не е хубаво да се кара без ГО, не го правете!
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Хмм зема да ме гъделичка нещо
добре де няма ли вариант направо да отида и да им кажа че искам застраховка на 4 вноски но да им кажа че като платя 2 та и дойде третата да ми направят направо нова гражданска при тях за цяла година.Дали няма да се съгласят без да чакам тия 15 дена те принципно нищо не губят мисля.

- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Правил съм го тоя номер и честно казано нямах никакви ядове.Дори първо се поинтересувах и поприказвах с една много мила женица по този въпрос и тя каза,че няма да има проблеми.Не съм налитал на никого,за да разбера дали наистина ще има проблеми,понеже главно на мен ми налитат 

- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
Правиш си гражданска отговорсност на четири вноски, при подписването плащаш първата, след три месеца плащаш втората. Няколко дни преди да ти изтече втората, отиваш при някой застрахователен брокер и им казваш "Искам да си направя гражданска отговорност за една година, да я платя накуп и да важи от еди коя си дата(когато ти изтича старата)". След това в деня когато ти изтича старата и започва новата, сменяш стикера. Никой няма да ти се дърви, че му даваш пари, плюс това няма никакъв проблем да си направиш застраховка с бъдеща дата. Успех 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”