чесно ли не се сещаш?! е ще ти кажа - последните 4-5 години бях на предно и от една година на брат ми БМВ-то тормозя за алтернатива и сега като налазих и аз премиум дизел от Бавария и зимата няма такъв кеф просто...DSC има две степени и като няма движение или има широки булверади става мноооооооооого яко - излизане с газ от завоя, пързаляне, посукване, всичко което не може да стане с кола на предно или щар по щар....
напролет, когато няма сняг пак даваш газ в завоя и за твоя най-голяма изненада колата ти завива, защото няма котва отпред с разпределение на тежеста 65-35, а си 50 на 50 и динамиката е налична
може и да не си съгласен ако ползваш колата за придвижване от А до Б...но удоволствието не се мери само в разход литри на 100км ами и усмивки на час (и това е сектантско изказване, но е самата истина

)...
ако пак не си съгласен гледай Топ Гиър или което и да е предаване по света сравняващо ВАГ коли с БМВ...Радоста от шофирането хахахахаха
ПС - държа да отбележа, че обожавам определени модели на Ауди, но като гледам как X-drive набира сила в гамата на БМВ, просто става все по-трудно...