Каква ще ви е следващата кола?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Re: Каква ще ви е следващата кола?

Мнениеот rokera671 » Съб 07 яну 2012 14:46

vucata написа:
donotdisturb написа:Абе хора не мога да Ви разбера , членувате в Волксваген форум , а всички искат BMW-та :screwy Какво правите изобщо тук ?
Аз искам Volkswagen Phaeton най - добре ше е W12 но може и да е ТДИ :applause: love.vw

Зима е....нормално да искаме бими :Mr Green Fun

Как да го разберем!?Защо като е зима да искаме бими ли мими ли не знам какво!?

Потребителски аватар
bai_ILIA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bai_ILIA » Съб 07 яну 2012 14:54

чесно ли не се сещаш?! е ще ти кажа - последните 4-5 години бях на предно и от една година на брат ми БМВ-то тормозя за алтернатива и сега като налазих и аз премиум дизел от Бавария и зимата няма такъв кеф просто...DSC има две степени и като няма движение или има широки булверади става мноооооооооого яко - излизане с газ от завоя, пързаляне, посукване, всичко което не може да стане с кола на предно или щар по щар....

напролет, когато няма сняг пак даваш газ в завоя и за твоя най-голяма изненада колата ти завива, защото няма котва отпред с разпределение на тежеста 65-35, а си 50 на 50 и динамиката е налична :D

може и да не си съгласен ако ползваш колата за придвижване от А до Б...но удоволствието не се мери само в разход литри на 100км ами и усмивки на час (и това е сектантско изказване, но е самата истина :mrgreen: )...

ако пак не си съгласен гледай Топ Гиър или което и да е предаване по света сравняващо ВАГ коли с БМВ...Радоста от шофирането хахахахаха

ПС - държа да отбележа, че обожавам определени модели на Ауди, но като гледам как X-drive набира сила в гамата на БМВ, просто става все по-трудно...

Потребителски аватар
GTI 16V ABF
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 2.8 VR6 - AAA

Мнениеот GTI 16V ABF » Съб 07 яну 2012 15:02

Еи това Фау-Ве как може да е такава марка неможе ли поне малко да приличаше на Мерцедес или на 'непобедимите' Опели или поне малко на 'великите' бмв-та това е излагация как може да "страдат от толкува много проблеми и конструктивни недостатъци(зацапани геометрии, пластмасови тройници, всякакви видове паразитни шумове в купето и още много други)" май другите марки са светлинни години напред mhihi :063: :063: :063: :063:

Изобщо не ме интересува че съм споменат конкретните марки и че съм се един вид подиграл със тях това е VW форум на който му се разтягат локуми за бмв-та,опели,мерцедеси и т.н има си форуми за това а не тука да ни ги възхвалявате тука някой ако иска съвет помощ свързан със автомобил от VAG групата може да се консултира а не примерно: кое бмв да избера? или проблем със опел астра facepalm има си други форуми за тая работа тука не е Тuning.bg който си иска да си пише :screwy то бива бива ама това е свръх малоумщина

Потребителски аватар
bai_ILIA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bai_ILIA » Съб 07 яну 2012 15:07

да бе човек така е :) нека всеки да казва кво иска. хората сме различни и това прави живота интересен !!! Аз винаги, ще си чета и пиша тука понеже като съм се качил на БМВ не значи, че не ми е интерсен ВАГ.

БМВ форума са адските сектанти - чак ме дразни. Но какво да правиш, няма пълно щастие. Аз ги класирам така по секти - БМВ хардкор, Хонда екстремисти, ФВ маняци. Няма оправия, всеки си харесва неговото и това е ясно - щом го е взел, това е избрал!!!

Въпрос на избор - за мен всеки е прав за себе си!!!

Поздрави.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Съб 07 яну 2012 15:11

bai_ILIA написа:излизане с газ от завоя, пързаляне, посукване, всичко което не може да стане с кола щар по щар....

последващото мнение не е лично! то е обобщително.
байилия, изпуснал си думичката "лесно"... mhihi
не може да стане лесно. и от такива, които не го умеят. обаче тия, които го умеят-знаят. и...го умеят... :D
БМВ се кара "дрифтърски" от всеки втори левак, който поднася наляво и надясно и се мисли за льоб. и все по често ги виждаме къде са се "удрифтили" специалистите...
това е много добро, като маркетингова стратегия: кефа от шофирането-повярвайте си! ние ще ви продадем още една кола... и още една, и още.
mhihi mhihi

Потребителски аватар
bai_ILIA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bai_ILIA » Съб 07 яну 2012 15:16

така е БМВ примерно с малък мотор е доста тъпо и наистина младежите се превъзбуждат - но така е и с разни ГОлф 3 ки по 90 коня. Прав си колега. То няма коли, а те си мислят, че са ебаси рейсърите.

аз съм почти на 30 и вече не ми се карат казани и затова така. Не мога да не се съглася с теб - най-продаваната премиум марка е БМВ - явно най-много глупаци са намерил както и Apple :Mr Green Fun аз съм маркетингов балуш понеже имам и от двете и съм щастлив юзър...

винаги има алтернатива извън БМВ МЕРЦЕДЕС И АУДИ - андроид и Хонда :Mr Green Fun

да сме живи и здрави да караме различни коли, че е страшно цял живот с Голфа или 3-та серия...разнообрзие му е майката!!!

Последна промяна от bai_ILIA на Съб 07 яну 2012 15:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Съб 07 яну 2012 15:21

GTI 16V ABF написа:Еи това Фау-Ве как може да е такава марка неможе ли поне малко да приличаше на Мерцедес или на 'непобедимите' Опели или поне малко на 'великите' бмв-та това е излагация как може да "страдат от толкува много проблеми и конструктивни недостатъци(зацапани геометрии, пластмасови тройници, всякакви видове паразитни шумове в купето и още много други)" май другите марки са светлинни години напред mhihi :063: :063: :063: :063:

Изобщо не ме интересува че съм споменат конкретните марки и че съм се един вид подиграл със тях това е VW форум на който му се разтягат локуми за бмв-та,опели,мерцедеси и т.н има си форуми за това а не тука да ни ги възхвалявате тука някой ако иска съвет помощ свързан със автомобил от VAG групата може да се консултира а не примерно: кое бмв да избера? или проблем със опел астра facepalm има си други форуми за тая работа тука не е Тuning.bg който си иска да си пише :screwy то бива бива ама това е свръх малоумщина

Чакай малко с'я....къде отиваш може би...верно го обърна на секта....плюс това темата е кой каква кола ще кара след това, не кой модел на ВФ :deal . Заради такива интриганти- не ме питай що ти викам така, става цялата кавга и се заключват теми....винаги ще се намери някакъв такъв измислен като теб да направи дразгата и половината форум да се скара.... :не:

Потребителски аватар
GTI 16V ABF
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 2.8 VR6 - AAA

Мнениеот GTI 16V ABF » Съб 07 яну 2012 15:33

А бе вобще няма какво да ми пишеш да не би да има нешо грешно което съм написал защо не прочетеш другите мнения да видиме дали са написали само кой ще им е слядващия автомоби а са си направо почнали да си сравняват различните марки и да ми ги възхваляват и това не е само във таизи тема аиде и ти не ми се прави на играч че ми писна от такива джигити

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 07 яну 2012 15:35

Моето мнение е ,че БМВ то със това задно зимата е жив Т...к.!

Потребителски аватар
vucata
Контакти:

Мнениеот vucata » Съб 07 яну 2012 15:37

Чакай сега...ти ми говориш, че сме ги били възхвалявали тия бмв-та....аз такова нещо не съм казал, а и ще ти припомня, че това е смисъла на самата тема- коя ще е следващата кола. С няколко думи...ако искам ще възхвалявам, ако искам и видео с дрифт ще си пускам...каквото искам сещаш ли се...не съм ти писал примерно в темата за ВФ, да си купиш бмв капиш джигите ? Ако нещо не ти изнася и искаш да си умреш със голфа- окей, приятно ти живуркане до 100те години :beer , само недей да пишеш тук :да:

Потребителски аватар
bai_ILIA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bai_ILIA » Съб 07 яну 2012 15:38

rokera671 написа:Моето мнение е ,че БМВ то със това задно зимата е жив Т...к.!

карал ли си за да знаеш?! или си чувал, че Ладичките имат проблем зимата...ами колите от настоящето хилядолетие са малко по-различни (БМВ E36 е доста по-зле от тези след него - просто няма електроника, ама и Голф 2 няма спрямо Голф 5) :D има и БМВ-та не само на задно за такива като теб, които си мислят, че колите на задно са обречени...Спор няма, че може да има 1% трудности ако се навираш, където не ти е работата...ама там и на предно може да е проблем :Mr Green Fun

Потребителски аватар
vucata
Контакти:

Мнениеот vucata » Съб 07 яну 2012 15:38

rokera671 написа:Моето мнение е ,че БМВ то със това задно зимата е жив Т...к.!

Мнението ти е без покритие :beer . Трябва да забранят бмв да се ползва зимата ли :063: Ей смях бях чел...ама чак толкова днес- никога :applause: :applause: :applause:

Потребителски аватар
bai_ILIA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bai_ILIA » Съб 07 яну 2012 15:41

GTI 16V ABF написа:А бе вобще няма какво да ми пишеш да не би да има нешо грешно което съм написал защо не прочетеш другите мнения да видиме дали са написали само кой ще им е слядващия автомоби а са си направо почнали да си сравняват различните марки и да ми ги възхваляват и това не е само във таизи тема аиде и ти не ми се прави на играч че ми писна от такива джигити

добре де прав си - аз на черното бяло няма да казвам за разлика от теб!! Преди 6-7 месеца в темата още като карах Seat Leon FR TDI написах - следващата ще е БМВ дизел. Е сега имам следваща, значи мога да гледам напред. БМВ дизел...кой модел не знам :Mr Green Fun

Предлагам да охладим страстите - реално сме тук да си помагаме и споделяме. Било то проблеми или мечти...

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Съб 07 яну 2012 15:45

Ауди Оулроуд куатро 2.7Т :lol:

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 07 яну 2012 16:00

Имам аверче което има Б4 и БМВ 3 ка .Зимата си кара Б 4 ката винаги .С още 2 Аудита влязохме направо в нивите.Даже имам клип.БМВ то никога не може да го направи това!

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”