Айде с тия пожелания малко да помислите и за другите, които предпочитат летенето пред зимните спортове
След Витоша, днес и Боровец ми влезе в черния списък.
Малко след като си купихме картите спря тока. 15 минути след това го пуснаха, качихме се, а горе ни посрещнаха приятни червени мрежи и крясъците "АБЕ НЕ ВИДИШ ЛИ ЧЕ НЕ РАБОТИ БЕ КВО МЕ ПИТАШ" по пътеката за маркуджиците.
Направих едно спускане и около 4 часа чакане на бялата лястовица с надеждата да ни върнат 45-те лв
В крайна сметка си тръгнахме премръзнали.
От Бороспорт услужливо не излизаха с официално становище, охраната ни подмятаха, че щели да пуснат лифтовете, та за т'ва нямало да ни върнат парите.
А междувременно на някои са върнали парите в началото, ама докато сляза - греда, свършили парите. После пък - банките не работели в неделя, пък парите свършили по-бързо, щото и тия от съботата си взели техните
Много ми е интересно как са успели да ги внесат в събота парите...
Един човек пък, принуден от 40 минути студ на седалковия лифт, скочил, защото никой не му обърнал внимание, а го виждали идеално служителите.
Пародия от всякъде, добре дошли в България. Срам ме беше да обяснявам на чужденците защо няма да им върнат парите, тъй като и козите на касата не разбираха (или се правиха) английски...