МК 2 PB--->G60 Turbo
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: МК 2 PB---> ReBorn :)
След като всичко вече е долу и мина през мивка, блока, вала и буталата отидоха за измерване.. Оказа се че Вала е добре, ноооо.... Буталата освен за пепелници за друго не стават
Между 2 и 5мм е разликата Бутало-Цилиндър... Следва поръчка на ремонтен комплект бутала+шлайф на блока по тях

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
А да те питам освен двигателя, нещо по купето всмисъл външен вид или по интериора мислиш ли да правиш ? Айде, аз нямам търпение да го вдигнете пак "на крака", пък предполагам на теб какво ти е... Успех 

- Сиромаха
- Автомобил:
- Двигател:
Да не е 5 десети износването?При 5мм аха да се допрат буталата,ако е така ще дойда да ги видя
че си е уникат
.Ще купуваш бутала за една шапка пари а не идеален оборудван блок за макс. 200 лева
.

Сиромаха написа:Да не е 5 десети износването?При 5мм аха да се допрат буталата,ако е така ще дойда да ги видяче си е уникат
.Ще купуваш бутала за една шапка пари а не идеален оборудван блок за макс. 200 лева
.
Много се извинявам, моя грешка--- 0.2-0.5 мм
nokiangage написа:А да те питам освен двигателя, нещо по купето всмисъл външен вид или по интериора мислиш ли да правиш ? Айде, аз нямам търпение да го вдигнете пак "на крака", пък предполагам на теб какво ти е... Успех
Засега това е... Пък и то няма време на лято пак мисля да изчезвам

П.с Има и някой друг ЪпДейт по интериора

Каза,че ще слагате спортен вал.Какъв ще е ,колко градуса,раздвижно колело?Генерацията 4-2-1 хоум мейд или някаква друга дай малко повече инфо?
topper написа:Каза,че ще слагате спортен вал.Какъв ще е ,колко градуса,раздвижно колело?Генерацията 4-2-1 хоум мейд или някаква друга дай малко повече инфо?
Да си призная за сега остават под въпрос, понеже поръчката на чисто нови немски бутала ми стопиха финансите-а те са колкото тях.. относно вала не беше уточнен,а 4-2-1-хоум мейд... Надявам се скоро да им дойде времето..
Незнам с колко градуса ще е най-добре...
-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
От Г60?
Главата пристигна с вече напаснати клапани, сменени водачи, маслообирачи, шлайфани легла направо Plug&Play
Остана въпроса за Портване... Днес трябва да пристигнат и другите части

Остана въпроса за Портване... Днес трябва да пристигнат и другите части
- Сиромаха
- Автомобил:
- Двигател:
За портването да те упътя към Вальо Павлов-зад конната база е сервиза,освен ако сам не си вършиш работата.
Сиромаха написа:За портването да те упътя към Вальо Павлов-зад конната база е сервиза,освен ако сам не си вършиш работата.
Ами засега или сам или имам едно приятелче, който ще ми свърши отлично нещата.. Благодаря много все пак !
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golfmk1 написа:Крещиш ли ми нещо
Ти с таз простата единица да мълчиш

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO