Осрам найт бреикър - не синее рефлектора на фара, и свети същото като дори е с идея по-добре, защото опушеноста на стъклото на кул блу, колкото и да е намалява светенето, но действително разликата е незабелижима дори никаква. Единствено разлика може и да се хване на пежаците и ситроените - визирам партнер и берлинго от опит - ако сложиш на единия фар едната, а на другия другата и то едва се забелязва разликата, ама едва. Тей че който каквото му хареса само да не е от моделите SUPER XENON ULTRA WHITE HALOGEN BULBS, че на скоро един познат си взе подобен вид лапма дето беше уникат, Даже сякаш като включи фарове и ставаше по тъмно пред колата
най-добрата халогенна крушка?!
- Evil_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: най-добрата халогенна крушка?!
Осрам кул блу - от него синее рефлектора на фара и става малко "син фара"
Осрам найт бреикър - не синее рефлектора на фара, и свети същото като дори е с идея по-добре, защото опушеноста на стъклото на кул блу, колкото и да е намалява светенето, но действително разликата е незабелижима дори никаква. Единствено разлика може и да се хване на пежаците и ситроените - визирам партнер и берлинго от опит - ако сложиш на единия фар едната, а на другия другата и то едва се забелязва разликата, ама едва. Тей че който каквото му хареса само да не е от моделите SUPER XENON ULTRA WHITE HALOGEN BULBS, че на скоро един познат си взе подобен вид лапма дето беше уникат, Даже сякаш като включи фарове и ставаше по тъмно пред колата
Каспър написа:Вчера си взех от Метро две крушки Osram Night Breaker+ H7. Цената там е 18 лв. бройката. Сложих ги на късите светлини. Замених старите крушки на късите които са на поне две години. Едната беше Осрам с удължен живот, другата неква китайка. Не забелязвам разлика с новите и старите крушки. Фаровете на Пежото светят еднакво добре и със старите и с новите крушки. Май е малко прехвален този Night Breaker
Аз ги взех по 13лв бройката от Практикер(баси разликата),ама не съм ги тествал още
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Ако и твоите са на цокъл Н7 верно баси разликата 
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
katcko написа:Каспър написа:Вчера си взех от Метро две крушки Osram Night Breaker+ H7. Цената там е 18 лв. бройката...
Аз ги взех по 13лв бройката от Практикер(баси разликата),ама не съм ги тествал още
Преди малко минах през Практикер и на цокъл Н7 имаше само Osram Silverstar +50% на цена от 16лв. бройката. Имаше и Osram Night Breaker+ Н1 на 13лв. Съдейки по тази цена си мисля, че едва ли този Night Breaker + който си взел от Практикер за 13лв. е бил на Н7 цокъл
Последна промяна от Каспър на Вто 03 яну 2012 16:42, променено общо 1 път.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Найтбрейкъра свети доста по-силно от кулл-блу.
Не както е писано - "едвам се забелязва"
Но си свети жълто.
Но си свети жълто.
lrlmodo написа:Найтбрейкъра свети доста по-силно от кулл-блу.
Но си свети жълто.
Това, че жълтее е по-добре, не случайно и филипса е леко жълт ...При мокро и мъгла е предимство.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
JC написа:lrlmodo написа:Найтбрейкъра свети доста по-силно от кулл-блу.
Но си свети жълто.
Това, че жълтее е по-добре, не случайно и филипса е леко жълт ...При мокро и мъгла е предимство.
Съгласен съм на 100%
Сега съм с кул-блу, доволен съм от светенето и издръжливостта им
- vali77
- Автомобил: vw passat b6
- Двигател: CBAB 2008
- Контакти:
А има ли някои представа как се представя NARVA range power?Четох в разни руски форуми и доста я хвалеха.Аз се бях засилил да взима Осрам наитбреикара но след толкова мнения че бързо горят се замислих?!А да ви кажа че смених едната от моите крушки преди седмица след 6 години и половина работа.С тези крушки съм взел колата(филипс някакви)и като слушам тук там че карали по няколко месеца и направо съм разочарован.Верно че може би светят доста по-добре но толкова къс живот....?!
Кажете за Нарвата нещо?!
Кажете за Нарвата нещо?!
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Nightbreaker + имат изключително приличен живот. При мен са вече година и никакви признаци на намаляване на осветеността или каквито и да е други проблеми, при това имам релета на инсталацията.
Просто търси крушките с "+". Те са с удължен живот.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Признаци при халогенната лампа няма. Просто прави "пук" и мре на секундата 

- DA@KA
- Автомобил: Caravelle
- Двигател: ACV 1998
escrime написа:Nightbreaker + имат изключително приличен живот. При мен са вече година и никакви признаци на намаляване на осветеността или каквито и да е други проблеми, при това имам релета на инсталацията.
И моите Nightbreaker + са на година,светят постоянно и за сега държат.
- vali77
- Контакти:
Все пак Кажете за Нарвата нещо?Изглеждат ми надеждни и с добра осветеност.
vali77 написа:Все пак Кажете за Нарвата нещо?Изглеждат ми надеждни и с добра осветеност.
Според мен Филипс и Осрам да правилният избор, колкото Нарви съм виждал... все слаби ми се виждат ...
Идеята ми е , че с топ марките няма да сбъркаш ...

- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
vali77 написа:Все пак Кажете за Нарвата нещо?Изглеждат ми надеждни и с добра осветеност.
range power white не са лоши
- vali77
- Контакти:
Предполагам че между уаит и блу разликата е в цвета на снопа-бял за първите и син за втория.Как смятате е по-добре,през ноща?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”