Съвет за агенция или фирма за работа извън България

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
vladobo
Автомобил: мерцедес
Двигател:

Re: Съвет за агенция или фирма за работа извън България

Мнениеот vladobo » Нед 08 яну 2012 9:47

За студент- ами няма как да стане. За без пари- написал съм без пари за агенциите дето искат от 600 евра на горе (преди дори да тръгна) за да ме закарат някъде си без подсигурена квартира, а не да отида там без да имам за преживяване. Попаднах на 2 оферти при който паричките се спират от заплатите, писах и чакам отговор за интервю.Колкото до димните знаци- ами в Италия бях без език и без познати- справих се пък после го понаучих и не не съм комуникирал с димни знаци (има речници и разговорници). А и агенцийте който са за ферма и пращат бригада от Бг задават едни въпросчета за език и мисля че кат напиша "не" го имат предвид. :bowdown И много моля нека отговарят само хора който имат познати заминали с такава агенция и е минало без проблем всичко и могат да дадат телефон , адрес или име на фирма :bowdown . Да не обсъждаме димните знаци за моята комуникация тук а в феиса. Ако някои може да отговори по заглавието на темата - ок , ако не- ами подминете.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Нед 08 яну 2012 9:53

Твой проблем

3 ма от 4ма писали по темата имат бая опит и ти дават съвети.Ти си знаеш!!!

От мен един безплатен ЗА*БИ АГЕНЦИИ

Та ти още не знаеш къде искаш да емигрираш бе човек.Така ли се прави според теб :screwy

Потребителски аватар
vladobo
Автомобил: мерцедес
Двигател:

Мнениеот vladobo » Нед 08 яну 2012 10:01

Явно няма да получа (адекватен) отговор на заглавието- затова моля :lock: че да не си чешем само пръстите и превърнем поредната тема в компот (май е модерно тук да се пита за едно нещо а да се отговаря за друго). Пък ако замина -ще драсна на някой мод да отключи и да постави именце и телефон. :drinking:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”