Запълване на предна броня Голф 3
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Re: Запълване на предна броня Голф 3
За Бодито не съм съгласен много...на Кар систем са едни от най добрите.Мойта не мога да се сетя с какъв е правиха май беше с него. 

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
dj_hio написа:вземи си на BODY за пластмаса добра работа върши,но ако може да си намериш от някаде NOVOL ще е по добре
SANDO 1 написа:За Бодито не съм съгласен много...на Кар систем са едни от най добрите.Мойта не мога да се сетя с какъв е правиха май беше с него.
И "НОВОЛ" и "Кар Систем" са добри марки . Сега няма да разтягам лАкуми , а само ще дам една малка класация да се допие представа кое е по-доброто и кое по-евтино !
1.Кар Систем
2.Новол
3.Бодй
Цени (най-евтин - най-скъп ) ...
1. Бодй - Сравнително евтин
2. Новол - Средно като цена и качество
3. Кар Систем - Като цена е най-скъп от двата конкурента , но пък е най-качествен !!
п.с. Вече цената и на двете марки са по-голями от тази на "Бодй" като тази на Кар Систем не е за подценяване ( Два пъти по-скъпа от тази на Бодйто )

- tarza999
- Автомобил:
- Двигател:
скоро и аз ще запалвам моята и ще пусна снимки 

- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги и аз съм замислил една подобна промяна на външния вид на голфа.
Относно запълването мисля да си го правя сам, а да търся бояджия само после да ми я присне.
Мисля да сложа кръглите, но не знам каде да сложа мигачите, на мястото на габарита изглежда на лесно, но все още се чудя
Варианта за фарове тип голф 4 не ми допадат.
Имаше няколко голфа в форума така направени, намирам два такива, но с други фарове.
Какво бихте ме посъветвали?
Относно запълването мисля да си го правя сам, а да търся бояджия само после да ми я присне.
Мисля да сложа кръглите, но не знам каде да сложа мигачите, на мястото на габарита изглежда на лесно, но все още се чудя

Варианта за фарове тип голф 4 не ми допадат.
Имаше няколко голфа в форума така направени, намирам два такива, но с други фарове.

Какво бихте ме посъветвали?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък имам друг въпрос .... просто ми е чудно ако стане нещо с колата ти какво правиш по въпроса как ще те дръпнат като гледам няма място за куката ... ако може малко да обясниш че да видя какво ще правя и с моята броня че нещо много се нахъсах
- Огито Ангелов
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT
xdimitrov написа:Аз пък имам друг въпрос .... просто ми е чудно ако стане нещо с колата ти какво правиш по въпроса как ще те дръпнат като гледам няма място за куката ... ако може малко да обясниш че да видя какво ще правя и с моята броня че нещо много се нахъсах
Има варианти, единия е там където ти е мястото за куката му правиш капаче, примерно като на Опел Вектра(98г. и пр.), другия вариант е сваляш бронята и я мяташ в багажника. Аз лично свалям предна броня за 10-15 мин. максимум

за кита: определено кар систем еластик вайс или флекс, гаранция,че става,но като лепиш пластмасата слагай мревичка,ако се вижда на снимката,става по здраво и след време не исписва при вибраций
не знам дали се вижда добре на снимката,аз така си е направих.сам!
а за теглене,не ми се налагало до сега да ме дърпат.пък и бронята се свалят за 10 15 мин.
а за теглене,не ми се налагало до сега да ме дърпат.пък и бронята се свалят за 10 15 мин.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега от бургас с готиното голфче дето се е спряно на мираж... към него имам въпрос така ти имаш предвид след налагането и залепянето на пластмаса да се слага и отгоре късчета фибро стъкло нали това имаш предвид за стъклопласт става дума ако не се лъжа....Идеята ми е следната след слагането на пластмасата и отгоре нея стъклопласта после китът хваща ли че някой ми беше споменал че нещо не лови на него ??? .....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Beco_ написа:за кита: определено кар систем еластик вайс или флекс, гаранция,че става,но като лепиш пластмасата слагай мревичка,ако се вижда на снимката,става по здраво и след време не исписва при вибраций
колега някой ден трябва да се запознаем с тебе да ти поразгледам количката че е доста добре направена като гледам доста си си поиграл с нея

не съм аз колегата,който живее до миража, но го познавам и него, нямаш проблеми. говоря за мревичка, тънка алуминиева,която да седи като арматурка.да заздрави спойката. ето моето голфче
-
- Автомобил:
- Двигател:
аха да ясно колега ок тази вечер я мятам моята броня но имам и друго запитване .... еми при положение да кажем че го направя това нещо и си запуша мигачите какво правя после като нямам мигачи отпред спират ме полицията и ко викам ??? какъв е варианта там това по принцип разрешено ли е или не е ( я качи някой снимка на твоята броня колега така по отблизо да я огледам ако е възможно )
- iv0_bs90
- Автомобил: VW Golf Mk3
- Двигател: AAA
взимаш си като моите фарове или тип голф 4 или слагаш мигача където ти хареса 

-
- Автомобил:
- Двигател:
аа колега не мисля да си сменям фаровете моите да си така хубави енджал айс не мисля просто да ги сменя май ще се върна към старото си занимание си с 2- ко ви мигачи да си правя бронята ама ще видим има време до вечерта може и друго да ми светне
мерси се пак за инфото
мерси се пак за инфото

viewtopic.php?f=53&t=244156&start=60
ето тука може да видиш какво съм правил по бронята
а виж на този приятел къде са мигаччите от 2ка вградени в малките решетки вградени долу
ето тука може да видиш какво съм правил по бронята
а виж на този приятел къде са мигаччите от 2ка вградени в малките решетки вградени долу
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ох колега влюбих се в калника я сподели малко по обширно как си го направил че нещо.... ахахахха нали ме разбираш щети открадна калника
а за бронята тази вечер я мятам ..с 2 - кови мигачи така и така имам 3 4 брони на голф 2