Двустранен протокол

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
montero881988
Автомобил:
Двигател:

Re: Двустранен протокол

Мнениеот montero881988 » Нед 08 яну 2012 22:50

емни дам аз имам каско,но при положение че съм виновен,само каското ми може да ми оправи щетите които например са 6-7 детайла,а няма как да викам кат,1е тепнат ли акт,край,а ако си тръгна и отида на другия ден при застрахователите и кажа че някой ме е ударил пред блока челно и ми счупил предна броня,двата фара,2 халогена,решетки,дали ще ми повярват

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Re: Двустранен протокол

Мнениеот Ljubon » Пон 09 яну 2012 10:07

IvailoOo написа:П.П. тая простотия със 112 и КАТ е много объркана. Едно че там диспечерките им са хванати от кол и въже, и липсва комуникация между тях и КАТ.

Това пък как го измисли? :screwy Звъненето на 112 е начин да се свържеш бързо и безплатно с КАТ от мобилния телефон. От 112 операторите се обаждат веднага и пренасочват разговора към КАТ, откъдето ти дават номер за ПТП. Също така не е необходимо да помниш номера на КАТ, а и разговора с КАТ се таксува, пък и не винаги се обаждат. :012:

montero881988 написа: ако си тръгна и отида на другия ден при застрахователите и кажа че някой ме е ударил пред блока челно и ми счупил предна броня,двата фара,2 халогена,решетки,дали ще ми повярват

Практиката ми показва, че от ГО на виновния винаги съм взимал повече пари, отколкото от собственото ми каско. При щета "на паркинг" се плащат мижави пари и то максимум до 3 детайла. В твоя случай протоколът ще ти покрие щетите на всички детайли по твоето каско. :да:

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”