Здравейте,
утре сутрин имам изпит в Свищов, но се чудя дали въобще да тръгвам за на там
ще съм доволен на всякаква информация за пътните условия
София - Свищов, да пътувам ли?
- BOCOO
- Автомобил: golf3
- Двигател: AEE 1996
Re: София - Свищов, да пътувам ли?
щом зет ми си дойде от софия няма проблем
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
Благодаря за отговора, някой друг да е пътувал днес?
Витиня как е, Плевенско?
Витиня как е, Плевенско?
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
vanko_VW написа:Благодаря за отговора, някой друг да е пътувал днес?
Витиня как е, Плевенско?
Вземи си веригите за всеки случай - и внимавай по магистралата - на места буквално само една кола може да мине - снегът е натрупан по Хемус и от двете страни
едно одеало и термос със горещ чай също няма да са ти излишни - в случай че някъде се налага да чакаш
Успех с пътя и изпита.....
много имаш да черпиш - ти си знаеш защо !!!

- vanko_VW
- Двигател:
Благодаря Веско 
а за черпенето, ще мина да вас да видим кво ще го мислим
доколкото разбрах домати има, ако имаш пасатор, аз ще мина да взема една Водка и ще оправим работата

а за черпенето, ще мина да вас да видим кво ще го мислим

доколкото разбрах домати има, ако имаш пасатор, аз ще мина да взема една Водка и ще оправим работата
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз вчера пътувах, поне се опитах да пътувам - стигнахме до 13км. на "магистралата" - резултата беше тапа
около 1ч. правихме маневри да се изтеглиме обратно към София.
Така наречената ни магисрала не беше почистена грам - някъде по напред 13-15км. казаха че тирове са се обърнали.
А по-надоло на Горни Богоров, полицаите си седят и бъркат в носа, поне да спираха хората и да казваха какво е положението напред.
Навръщане му викам - Г-н полицай за винетки ли седите тук и проверявате - гледа и се пули като ....
Това е най-абсурдната държава, пълна цигания - иначе винетки, данъци или кво ли още не да сме платили - а те какво ни подсигуриха при най-малкия снеговълеж. Добре че не сме разположени като държава по-насевер, че щяхме да измрем досега всичките

около 1ч. правихме маневри да се изтеглиме обратно към София.
Така наречената ни магисрала не беше почистена грам - някъде по напред 13-15км. казаха че тирове са се обърнали.
А по-надоло на Горни Богоров, полицаите си седят и бъркат в носа, поне да спираха хората и да казваха какво е положението напред.
Навръщане му викам - Г-н полицай за винетки ли седите тук и проверявате - гледа и се пули като ....
Това е най-абсурдната държава, пълна цигания - иначе винетки, данъци или кво ли още не да сме платили - а те какво ни подсигуриха при най-малкия снеговълеж. Добре че не сме разположени като държава по-насевер, че щяхме да измрем досега всичките

- vanko_VW
- Двигател:
ще пътувам към Свищовско тази нощ 
получих информация от автобусен шофер, който днес в 15.00 пътува по същата линия, пътя е чист и няма проблеми, така че ако има някой като мен да знае че може да пътува спокойно

получих информация от автобусен шофер, който днес в 15.00 пътува по същата линия, пътя е чист и няма проблеми, така че ако има някой като мен да знае че може да пътува спокойно
А тези келометрични опашки по магистралите, които ги дават по телевизията къде са в крайна сметка или още нещо преувеличено 100 пъти в новините?
- Zoran
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
velinsl написа:А тези келометрични опашки по магистралите, които ги дават по телевизията къде са в крайна сметка или още нещо преувеличено 100 пъти в новините?
Не е преувеличено, аз стигнах до 13-ия км в Посока Плевен, на 15км. напред бяха закъсали въпросните тирове - тоест опашката беше към 15-6км.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Днес Русенският път(Плевен-Българене-Свищов) беше идеален, без една снежинка на него, ако на някой друг колега му предстои да пътува по този маршрут...
ПС. Ванко, онзи ден на 07 Януари едвам влязох във Враца, препотих се доста пъти

- vanko_VW
- Двигател:
nokiangage написа:Днес Русенският път(Плевен-Българене-Свищов) беше идеален, без една снежинка на него, ако на някой друг колега му предстои да пътува по този маршрут...
Подвърждавам думите на Асенчо, като ще добавя и участъка София-Плевен, пътувайте смело пътя е перфектно чист

Асенчо, не съм си ходил от коледа и си нямам на идея, но щом братми не е изкарвал колата, значи ще да е било доста зле