Аз пък ви казвам, че ако някой дойде при мен и иска да му разпробия на машините, главините или джантите на колата, ще го изгоня директно!!!! Абе вие добре ли сте или сте камикадзета бе?!

знаете ли как хубаво може да се пръсне при удар такъв барабан-главина или да се отчупи част между новата и старата резба и да изхвърчат болтовете

Чугуна е доста крехък материал, не го надценявайте, издържа на топлина но не и на гаври
Доста често връщам хора с разни подобни щури идеи за разни преработки, с обяснението че аз отговорност за евентуално ПТП и смърт по невнимание няма да нося.
Никога ама никога не бих си сложил "главата в торбата" да направям подобни рисковани вмешателства в толкова отговори за безопасността на дадено МПС елементи!
И да, по добре си вземи голями главини отколкото да се занимаваш с глупости като фланци, или поне си купи готови фланци от някъде. Направата на фланци не е никак евтина и бърза, трябва да се изработят много прецизно двете повърхнини една спрямо друга а и заготовките за фланците са доста голямки в диаметър и не са никак евтини ако тръгнеш да ги купуваш.
Тези двата болта дето ще се навиват в по горната снимка от колегата дето е дал, се държат в отворите на магия, ама чисто на магия се държат в тези застъпени отвори в чугуна.
Успех с начинанието колега