Правят ми впечатление някой постове ама един ми направи най-голямо и сега ще го цитирам в общи линии като целта не е да се заяждам, а само да разтълкувам нещо. Та - "след няколко си години служба ми изгоря кул блу-то и си купих ново, и свети същото като старото"
Сега, една крушка, която е светила повече от 400 часа се води, че вече е опечена като от опечена не разбираите за хвърляне , а с променени светлинни свойства и за това се променя и самия светлинен поток както и цветът му.
Колега ако новата ти крушка свети както казваш, като старата и разлика наистина няма, то това означава, че новата ти крушка действително нещо не е наред или е лек ментак.
И отнсно въпроса на колегата за нарва, тоя модел който точно те интересува не е никак лош като се има предвид и цената му а като светене се доближава доста до това дето са описали като 4500К само че мен лично ми направи впечатление че светлината върху мокър очастък от пътното платно пак леко бяга но в сравнение с филипса от тоя сорт светлина леко бледнее.Дори момче от търново, поклонник на пежо дойде преди седмица долу горе и пита също за тях и колегата понеже имаше налични показа как светят, говоря за модела с повече бяло мисля, че беше NARVA Headlight H4 Range Power 50+ и да ти кажа зарадва се момчето.
И като последен параграф, от скоро слагаме на доста коли НБ+ и взема да прави впечатление, че крушки купени от един магазин, да речем магазин А и крушки купено от магазин Б, светят различно, а са на един и същ модел кола с фар в едно и също състояние, което ни озадачи леко, но все пак сме в Булгаристан.
Примерно аз бях си вземал за една нива с 4 добавени фара за лов 4 НБ и единия светеше по различно и от по-различно разбирайте по жълто и сякаш фокуса бе изместен.И при смяна на крушките се променяше съответно светенето като липсата на фокус и жълтеене се преместваха с крушката сякаш. Да се чуди човек?!

:):):)