0-100км. стандартно ускорение за Голф ?
- butaloto.
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
0-100км. стандартно ускорение за Голф ?
Здравейте момчета, интерсувам се за колко сек. един стандартен(базов) голф 1.6 или 1.8MI може да покрие норматив до 100км./ч. Бащата има голф2, но е ударен лошо и едва ли скоро ще го тествам, а досега не ми е и хрумвало да го засичам. Някой може ли да каже нещо конкретно? Интерсувам се, защото съм намислил да се захващам с пиленето и подготвянето на един ладов двигател за гонки (бегачков двигател), но трябва да знам какви времена да гоня, какъв норматив трябва да покривам. Ще правя може би 'мек' двигател и няма да се изхвърлям с покриването на големи постижения и няма да хвърлям прекалено много пари в него... Айде вие сте.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По-скоро тук, защото доколкото знам butaloto говори за 2-ка, а на горния линк няма данни за 2-ка: http://www2.zr.ru/compare/
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
- butaloto.
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vw_golf_2_Memphis написа:Зеления Virgin ли ще правиш![]()
Има 3 мотора 1.6 карб...единия за 13 другия 13,5 и 3-тия 14,1сек до 100...
Моя по Г-тек е 10.88...и то не беше в цветущо здраве![]()
![]()
Ти пък от къде се появи? Ами за портването на главата, като се откажа от някой екстри (като олекотяване на клапани например), ми искат около 200лв. грубо само за труд. И това е направата на главата за единичен карбуратор. За слагането на колектори и два двойни карбуратора вече излиза много 'солено' и мисля да не се изхвърлям толкова.
П.С. Не няма да се упражнявам и няма да рискувам с Russian Green Virgin. Ще си търся друг двигател, и вероятно по-натам друго купе, защото може в крайна сметка нищо да не се получи и да си остана без кола. А на 'Зеления Virgin' и се радвам на автентичния вид. На нея може би ще и сложа само едно спортно валче за да тръгне малко повече

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”