Означение на маслен датчик мотор ABS
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Означение на маслен датчик мотор ABS
Тече ми единия датчик за маслото който се намира на капака на филтъра. Тече този който след като се застане срещу мотора се намира по-нагоре. Въпроса е как да купя точно този датчик а не другия. С какво инфо да се засиля в магазина.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: Означение на маслен датчик мотор ABS
Цвета на пластмасата му 
Най-добре е да се свали,отдолу си пише на какви налягания цъка и да си вземеш със същите налягания,защото като поостаре не винаги силичи добре какъв цвят е.Иначе ако са печени,могат да го извадят какъв трябва да бъде от каталозите,ама малко ги мързи

Най-добре е да се свали,отдолу си пише на какви налягания цъка и да си вземеш със същите налягания,защото като поостаре не винаги силичи добре какъв цвят е.Иначе ако са печени,могат да го извадят какъв трябва да бъде от каталозите,ама малко ги мързи

- vladobo
- Автомобил: мерцедес
- Двигател:
На мен винаги са ми ги продавали по съвпадение на цвят, но това на Симеон. Свали го и го огледай хубаво дали няма някакъв надпис на самия датчик като го почистиш хубаво. Имах случай в които не пишеше нищо а цвета се беше по променил от температурата явно и с едно ножче го по надрах да излезе някакъв цвят.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря Ви колеги не знаех за цвета или няма пръстен или не си личи за да не ми направи впечатление че ги има. Ще огледам.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Някои от ментетата нямат цвят,всичките ги правят черни ама поне пише на какви налягания е (щампа с цифрички отдолу или отстрани
).Това все пак трябва да се сравни с каталога,защото някои хора по така наричания от нас бял свят,слагат каквото им падне...Иначе си взимаш Hella за не помня ама или беше 10 или 20лв и си свиркаш,защото евтините гърмят от време на време и избиват на сред пътя и не е приятно,като знаеш,че датчика е на няколко седмици или месец-два...

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Оригинални са, не съм ги сменял през последните 12 години. Съмнявам се преди това да са били сменяни.
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Е те хубавите/качествените са по 7 лева