От месец нещо се ебава колата с мен, при -1/-5 градуса подгрявам 2 пъти и пали на 3-тото завъртане и изкарва облак дим

Поздрави.
п.с. Става въпрос за Golf IV 1.9 TDI AHF
Решението: 4 свещи Beru за 100 и малко лева.
pepi_iliev написа:Аз смених свещите и се оправи при мен. Сега си пали на първото завъртане.
Kuncavia написа:Точно това се чудя, дали да ги проверя или директно да ги сменя. Другия месец имам едно влизане в бокса, може да ги накарам да ги проверят. В краен случай ще метна 4 Boscha, така или иначе със сигурност са над 4 години. Предишната им история не е много ясна
iavor89 написа:pepi_iliev написа:Аз смених свещите и се оправи при мен. Сега си пали на първото завъртане.
Е сега ще накараш човека да даде 70-80 лева за свещи при положение, че неговите може да са здрави и проблема да не е от тях!
lubo_bubaka написа:Здравей, колега моето мнение също е за подгревни свещи при мен беше по същият начин.Смяната и проверката на самите свещи е доста проста процедура така че мисля че и сам би се справил стига да имаш подходящ инструмент.
Относно какви свещи да сложиш аз бих те посъветвал да сложиш BERU малко са по-скъпи от БОШ но мисля че са по добрия вариант.
Поздрави!