Колеги имам сериозен купувач за Бората и се чудя да я дам ли
- donotdisturb
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Колеги имам сериозен купувач за Бората и се чудя да я дам ли
Не си ли се замислял за Пасат б5.5 , нещо БМВ-то ми простее вътре , пасата е доста по изпипан откъм интериор 

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Но не и като качество на интериора...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Са малко доплащане може да се вземе E320 с прилична мощност и външен вид
Последна промяна от Pichaga на Нед 15 яну 2012 23:04, променено общо 1 път.
Причина: човекът пита дали да продава, а не какво да купи! ковалски повече четене, по-малко писане-за втори път втори мод ти го казва, набиваш се на очи....
Причина: човекът пита дали да продава, а не какво да купи! ковалски повече четене, по-малко писане-за втори път втори мод ти го казва, набиваш се на очи....
- RO$$KO
- Автомобил: VW MK6 GTI
- Двигател: TSI EA888 2009
Колега моето мнение е че 9К са мн. добра цена но преди да я дадеш набележи следващата защото да не стане така да си без кола и после от барзане да правиш компромиси с следващата,говора от личен опит от преди време стоях без кола 6месеца и накрая след толкова обикаляне и нерви и сервизи цялото удоволствие си беше заминало.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
RO$$KO написа:Колега моето мнение е че 9К са мн. добра цена но преди да я дадеш набележи следващата защото да не стане така да си без кола и после от барзане да правиш компромиси с следващата,говора от личен опит от преди време стоях без кола 6месеца и накрая след толкова обикаляне и нерви и сервизи цялото удоволствие си беше заминало.
Това е неприятната част,това съм го играл веднъж и беше доста кофти, особенно ако нямаш кола с която да обикаляш на огледи.
Сряда наближава,развръзката предстои ...

И аз съм с 2те ръце за 320- комби
Иначе модератор, не си прав като казваш да не предлага. То ако няма идея какво да вземе, няма и нужда да продава. По темата - питай жена си 

- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Има нещо по-важно от парите и това са чувствата и най-вече какво ти е на сърцето
Не знам историята на колата, но ако ти е много на сърце не я давай. После и да ти се прииска същата бора, каквато и да вземаш, никога чувството няма да е като с тази, особенно пък ако тази ти си я превел в този вид в който е.

Не знам историята на колата, но ако ти е много на сърце не я давай. После и да ти се прииска същата бора, каквато и да вземаш, никога чувството няма да е като с тази, особенно пък ако тази ти си я превел в този вид в който е.
- Peterman
- Автомобил: passat b6
- Двигател: BMP 2000 140 hp - 2006
За тея пари не бих се замислил, а направо я продавам и скачам на по-нова! Успех с решението
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Peterman написа:За тея пари не бих се замислил, а направо я продавам и скачам на по-нова! Успех с решението
Най-вярното решение...

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Dead man написа:Peterman написа:За тея пари не бих се замислил, а направо я продавам и скачам на по-нова! Успех с решението
Най-вярното решение...
Е добре де... колко по-нова кола можеш да си купиш за 9000лв която ще има подобно или по-добро изпълнение и моторизация?

- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
hooligan_sk написа:Dead man написа:Peterman написа:За тея пари не бих се замислил, а направо я продавам и скачам на по-нова! Успех с решението
Най-вярното решение...
Е добре де... колко по-нова кола можеш да си купиш за 9000лв която ще има подобно или по-добро изпълнение и моторизация?
Може, може, просто на бората, цените им са завишени доста, като цяло. А и дори да не е по-нова, за тия пари може да си купи кола един клас по-горе, като някоя Е-класа например, която откъм комфорт и возия е класове над бората.
А, ако случайно на колегата не му пречи да кара кола с десен волан, от Англия каква кола може да си вземе за тия пари, не ми се мисли просто. И моля анти-феновете на колите с десен волан, да не ме нападат! Давам пример просто.
- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
hooligan_sk написа:Dead man написа:Peterman написа:За тея пари не бих се замислил, а направо я продавам и скачам на по-нова! Успех с решението
Най-вярното решение...
По-нова октавия или 320д 330д, да не говорим за тия пари какво слънчево 525д е39 може да се вземе което си е доста по-кола от Бората. В момента на тая криза 9 бона са си страшни пари, спокойно кола обевена на 10 с кеш в ръка може и на 9 да се вземе

- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Моят съвет е като на повечето колеги - продавай, такава цена няма да видиш оттук нататък.
Успех!
Успех!
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Aprilia написа:hooligan_sk написа:Dead man написа:Peterman написа:За тея пари не бих се замислил, а направо я продавам и скачам на по-нова! Успех с решението
Най-вярното решение...
По-нова октавия или 320д 330д, да не говорим за тия пари какво слънчево 525д е39 може да се вземе което си е доста по-кола от Бората. В момента на тая криза 9 бона са си страшни пари, спокойно кола обевена на 10 с кеш в ръка може и на 9 да се вземе
1. Октавия мк2 за 9К има... доста коптори. За Октавия мк1, няма никакъв смисъл да сменя Бора

2. 330Д за 9К може да е достъпно за джамбазите, но пак не са под път и над път. За 525 ако не е милионник същото важи.
3. 320Д - да има ги, затова тях обсъждаме. Въпреки че фейслифта с повече екстри го има и на съвсем други цени...
Абе не е толкова просто. И пак никой не го е еня като пише, че тая Бора е перфектна(би трябвало да е оправена геометрията и вървенето)... гледате че някви по-яки коли вървят по толкова ама тва че хубавите са по 14К...
ПП: Колегата се разочарова от тая Бора, взе я за перфектна, а не се оказа точно така. Такаче по-добре да я продава, аз си говоря принципно за ситуацията

Последна промяна от hooligan_sk на Пон 16 яну 2012 15:40, променено общо 2 пъти.