автобояджия

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
keksa
Автомобил: Golf VI
Двигател: CAXA
Контакти:

Мнениеот keksa » Нед 07 май 2006 13:23

blacki написа:И аз търся щот се оказа че и роговете трябва да намествам. :? Другото интересно е дали не се получава разминаването от калниците щот и двата рога са изместени а удара е от ляво. :cry:

сега последнах къв ти е случая... мога да те препоръчам един пич(тоя дето прави мойта кола) но трябва да имаш предвид че бачка доста бавно (за сметка на тва качествено) ако искаш пиши лс и направо може да те водя

Потребителски аватар
Dare_Devil
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dare_Devil » Чет 21 сеп 2006 14:01

На мен ми трябва само боядисване на някои дребни местенца - пропукана боя по предните вежди, петънце ръжда на предния капак с размерите на монета от 1 ст. и малко одрано местенце на тавана (от пренасяне на велосипед).

Потребителски аватар
divaka
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 16vG60

Мнениеот divaka » Чет 21 сеп 2006 14:23

между другото моето Корадо е при Климката нали се одарих :evil: между другото аз го познавам от много одавна и мога да ви кажа ,че найстина е много добър

Потребителски аватар
keksa
Автомобил: Golf VI
Двигател: CAXA
Контакти:

Мнениеот keksa » Пет 22 сеп 2006 17:10

Dare_Devil написа:На мен ми трябва само боядисване на някои дребни местенца - пропукана боя по предните вежди, петънце ръжда на предния капак с размерите на монета от 1 ст. и малко одрано местенце на тавана (от пренасяне на велосипед).

тоя моя човек може да ти свърши работа... аз съм допволен от него... ако искаш пиши лични и ще ти дам координати

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Пон 25 сеп 2006 6:32

Ако искате мога да ви свържа с бояджията който е боядисвал мерцедесите на Тодор Живков и компания.

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”