Скъсан болт - капак клапани
Скъсан болт - капак клапани
скъсах единия болт на капака на клапаните. Продават ли се такива? щото мисля че ако сложа обикновен 6мм болт няма да може да уплатни и ще ми духа масло от там
- GTspecial
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Скъсан болт - капак клапани
Преди 2 дена сменяхме един такъв болт (скъсан от пренатягане).Стругар направи идентичен и засега няма проблеми.Иначе в Ауто+ могат да ти докарат по поръчка!.. 

-
- Автомобил:
- Двигател:
е аз мисла че няма проблем и със обикновен болт да го напраиш
Днес си взех болт от моргата , и аз го скъсах от пренатягане
С обикновен болт не става!
С обикновен болт не става!
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
темата е стара, но как изкарахте останалата навита част защото и аз имам този проблем...
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
refresh4o написа:темата е стара, но как изкарахте останалата навита част защото и аз имам този проблем...
Извадих резбата която беше останала, при мен излезе лесно поиграх си с една отверка да го въртя малко по мако, но ако на някой е стегнато, с една отверка и чукче може да си направи секач и с права отверка да го изкара.
Последна промяна от refresh4o на Вто 17 яну 2012 12:32, променено общо 1 път.
- tot_1425
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: ABD 1994
refresh4o написа:
темата е стара, но как изкарахте останалата навита част защото и аз имам този проблем...
изкарах го Колега refresh4o,задал си въпрос към форума когато си имал проблем за решаване.Достигнал си до решение преди да ти отговорят от форума.
Молбата ми е не само към теб,но и към всички които са стигнали до някакво решение на даден проблем-пишете как сте го направили,за да не се питаме за едно и също през няколко теми ,а и по-неопитните да имат някаква отправна точка.Повтарям-нищо лично към теб. 
изкарах го Колега refresh4o,задал си въпрос към форума когато си имал проблем за решаване.Достигнал си до решение преди да ти отговорят от форума.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”