Facelift на Touareg

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Съб 23 сеп 2006 19:23

neocom написа:http://offroad-bulgaria.com/ - питай там кой какво кара и какво им е мнението за този великолепен джип, а питай и какво е паркетник. Все пак това е сайта в който пишат почти всички офроуд-ери.

На мене просто не ми се влиза в препирни след този прекрасен риболов....

Всеки случай не карат Touareg!
И ML-a и Touareg-а са скъпи машини, което ги прави по-недостъпни от УАЗ. Съгласен съм, че УАЗ е страшно проходим джип, но да се твърди, че ML-a не струва....
Честно казано пред двата луксозни джипа ще избера Меро

Ето още една конкуренция:
Изображение
Много ме радва

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Съб 23 сеп 2006 22:30

абе някои забрави за АУДИ Q7 3.3 ТДИкуатро ,а конкретно преди 3 дни пред мен се обърна МЛ в градско на завои с НЕ пове4е от 60 км/4ас а на съштото място с пасата го вземам с80 и джипката нямашЕ и 6 месеца ама си легна на десните врати и въпрос на ли4но мнение е но за мен мерцедес от 97г насам не е легендата от едно време

Потребителски аватар
Wizi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Wizi » Съб 23 сеп 2006 23:42

Абе виждам, че сте компетентни, ама поне да бяхте разграничили двата ML-а на нов и стар, че така ептем заблуждавате аудиторията, която не е толкова образована.

Също така ако някой беше още повечко светнат щеше да зададе въпроса дали Туарега, дето толкова го хвалите, го взимате предвид с въздушното окачване или без него!?!?! А който си мисли, че това е без значение, нека се поинтересува малко повечко ;)

btw Туарег и новата xDrive система на Х5 са едно към едно сходни системи за 4х4. Така че приемете го за още една причина да не се възбуждате толкова много на тема кой е по-по-най :P

Последна промяна от Wizi на Съб 23 сеп 2006 23:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zemon_C4455XP » Съб 23 сеп 2006 23:42

niks76 написа:абе някои забрави за АУДИ Q7 3.3 ТДИкуатро ,а конкретно преди 3 дни пред мен се обърна МЛ в градско на завои с НЕ пове4е от 60 км/4ас а на съштото място с пасата го вземам с80 и джипката нямашЕ и 6 месеца ама си легна на десните врати и въпрос на ли4но мнение е но за мен мерцедес от 97г насам не е легендата от едно време

колега че МЛ-а си калпав това ми е много ясно,ама на завой със 60 да се обърне не го вярвам освен ако не го удари нещо,това да нее А-класата от преди години дето се обръщаше от вятъра

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Нед 24 сеп 2006 4:27

niks76 написа:абе някои забрави за АУДИ Q7 3.3 ТДИкуатро ,а конкретно преди 3 дни пред мен се обърна МЛ в градско на завои с НЕ пове4е от 60 км/4ас а на съштото място с пасата го вземам с80 и джипката нямашЕ и 6 месеца ама си легна на десните врати и въпрос на ли4но мнение е но за мен мерцедес от 97г насам не е легендата от едно време

Ако ML-а се обърне в завой, то пасата да се е изметкал още преди завоя. Смешки говорите ми се струва. Аре карайте този джип, пък после говорете. И за кой ML става въпрос, че не е джип, новия или стария?

Потребителски аватар
Jetman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetman » Нед 24 сеп 2006 14:39

Браво бе единствен niks76 се сети за истиската офроад конкуренция на Туарега - 500 конното Q7 Quattro - UNBEATEN!

Изображение

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Нед 24 сеп 2006 15:12

Vw туарег,ауди Q7 BMW X5, ML не са нищо повече от паркетни Лъвове с 4х4 ама да не ти се налага да го ползваш. Тези машни излъчват мощ и престиж ама да ги караш on road Като ти трябва OFF ще си вземеш Ланд крузър примерно.

Потребителски аватар
Jetman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetman » Нед 24 сеп 2006 17:59

Абе не може така теоретично да се обобщи според мен "еди-кои-си-са паркетни Лъвове"! Ами че специално quattro системата се е доказала вече 25години, а и като се управлява от електроника неината ефективност е направо страхотна! Как някаква англииска колица ще е по-удачна за офроад от Audi Q7 quattro, който на всичкото отгоре е един от най-мощните в класа си!

Потребителски аватар
CARAVELLE_VR6
Автомобил: VW T4
Двигател: AAC 1995
Контакти:

Мнениеот CARAVELLE_VR6 » Нед 24 сеп 2006 20:32

тия всичките джипове са наистина паркетни лъвове - нито един няма да те измъкне от ситуация ако ти се наложи да го ползваш по предназначение.
гледайте какво карат хората по света дето им трябват истински джипове - тойота, ланд ровер, нисан, митсубиши а по руските територии само УАЗ - нито един ML, X5, VW TОUAREG или AUDI Q7
за кво го водите тоя целия спор - дали арабските шейхове немогат да си купят тези джипове или искат да са сигурни че няма да останат в пустинята от гъзария или да умреш в австралийската пустиня от жажда но пък в гъзарски ковчег-джип

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Нед 24 сеп 2006 22:55

teo_ss написа:Vw туарег,ауди Q7 BMW X5, ML не са нищо повече от паркетни Лъвове с 4х4 ама да не ти се налага да го ползваш. Тези машни излъчват мощ и престиж ама да ги караш on road Като ти трябва OFF ще си вземеш Ланд крузър примерно.

потвърждавам!
сравнявахме туарег и нашия ланд
нямат нищо общо
на пътя туарега е бегачката (нашето вдига само 200 нищо че е 4.2)
ама като го закорах по един чукари да гледаш сеир аааааа ама то таковатааааа

любимо хоби напоследък - да плаша рибари по йовковския язoвир нощем mhihi mhihi mhihi

п.п. уточнявам че става дума за ланд-а 100 а не тия новите мънечките

Потребителски аватар
poGo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот poGo » Пон 25 сеп 2006 8:08

brabus написа:Изображение

Тва е егати SUBARU-то!

Jetman написа:Изображение

:respect :respect :respect

Потребителски аватар
Jetman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetman » Пон 25 сеп 2006 11:06

Тука говорим за offroad възможности, а кой какъв дизайн има е друга тема! То това е субективно и няма да го коментираме - един казва най готин е ML, друг Toyota и т.н. Ама за планина Quattro-то има какво да покажв, доста ралита е спечелило ;) А и според мен шейховете не карат Q7, защото той е относително нов модел и няма още изграден имидж, но и това ще стане! А относно дизайна мога да кажа, че според мен определено надмина всички конкуренти с това излъчване на мощ, бързина, лукс, стил...

Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivcho » Пон 25 сеп 2006 11:13

DragoGT написа:
любимо хоби напоследък - да плаша рибари по йовковския язoвир нощем mhihi mhihi mhihi

:012: :012: :012:

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Пон 25 сеп 2006 14:56

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Вто 26 сеп 2006 10:31