http://www.mobile.bg/11265974527866724
Аз лично не бих взел друго освен ВАГ за тея пари, просто защото поддръжката придобива съвсем други измерения когато имаш "клубните" майстори под ръка.

agent_kowalski написа:А те клубните майстори като те познават сигурно ще откажат да ремонтират друга кола освен vag
hooligan_sk написа:Нещо такова:
http://www.mobile.bg/11265974527866724
Аз лично не бих взел друго освен ВАГ за тея пари, просто защото поддръжката придобива съвсем други измерения когато имаш "клубните" майстори под ръка.
Много добре казано!С колата най вероятно ще се минават не повече от 10000км на година!Дори и толкова ми се виждат много,но в предвид моята ламя,мисля че аз ще я карам доста!tihony_audio написа:Зависи какъв пробег ще правите с нея на година. Ако е малък 12-15 000 км. мисля, че отговора е бензин. Относно разхода - щом изключваш газта като алтернатива за бензина, тогава нещата отиват към дизел
П.С. Към момента като равносметка(части, разход, поддръжка, цена на гориво) дали ще караш на газ или дизел като теглиш чертата нещата идват на кантар. Но когато говорим за горивата да са само дизел или бензин - то дизела категорично печели![]()
В крайна сметка зависи какъв тип е баща ти и какво иска. Знам, че искаш да избереш за него най-доброто ! Давам пример с моя. Имаме една кола която предимно и през повечето време кара. Много евтина, проста като конструкция и на газ. Имаме и друга голяма, екстри, комфорт и дизел, нея не я кара много, понеже за него колата е средство за придвижване и единственото нещо което иска е да не хвърля много пари като себестойност било то за части, гориво и други такива работи. Ти най-добре знаеш от какво има нужда баща ти така, че вярвам че ще направиш правилния избор![]()
Успех
k_garchev написа:Много добре казано!С колата най вероятно ще се минават не повече от 10000км на година!Дори и толкова ми се виждат много,но в предвид моята ламя,мисля че аз ще я карам доста!tihony_audio написа:Зависи какъв пробег ще правите с нея на година. Ако е малък 12-15 000 км. мисля, че отговора е бензин. Относно разхода - щом изключваш газта като алтернатива за бензина, тогава нещата отиват към дизел
П.С. Към момента като равносметка(части, разход, поддръжка, цена на гориво) дали ще караш на газ или дизел като теглиш чертата нещата идват на кантар. Но когато говорим за горивата да са само дизел или бензин - то дизела категорично печели![]()
В крайна сметка зависи какъв тип е баща ти и какво иска. Знам, че искаш да избереш за него най-доброто ! Давам пример с моя. Имаме една кола която предимно и през повечето време кара. Много евтина, проста като конструкция и на газ. Имаме и друга голяма, екстри, комфорт и дизел, нея не я кара много, понеже за него колата е средство за придвижване и единственото нещо което иска е да не хвърля много пари като себестойност било то за части, гориво и други такива работи. Ти най-добре знаеш от какво има нужда баща ти така, че вярвам че ще направиш правилния избор![]()
Успех![]()
За момента съм се спрял на Астра или Вектра дизел!Астрата ми изглежда по-добра предвид размера и,но пък е по-скъпа от вектрата!Екстри не ме интересуват!Искам да има само климатик!Сега отсясвам дизеловите двигатели на опел и живот и здраве в петък мисля да се разходя!
aliyatin.com написа:Колега от горепосочените най ми хареса Астрата 1.7 от Драгичево.За ДТЛ бях ти писал че имат проблем с ГНП.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: HukuTyY и 38 госта