Zerga3GT написа:Хубаво има реформи ама времето си върви.
За Габрово идеята е добра но не и за другото място което е под стара планина защото правите какво правите и се към вас си дърпате покривката.
Трябва да има един за северна България един за южна и писта.А Калофер пак идва под планината.Не правя проблем заради мен на мене ми е все тая +– 50/100км но примерно колеги от северозапада/изтока трябва да бъхтят 200 км и накрая да катерят Шипка
Ако за Габрово не стане потърсете нещо В северна България.
Знам че организацията е трудна работа и не искам да ви се меся в плановете но не е коректно спрямо северняците и знаете че севера е по беден район и тука 10лв още са пари.
Успех за напред и се извинявам ако съм ви засегнал по някакъв начин.
Това което съм отбелязал в червено е много глупаво, дано го осъзнаеш.
sashobas написа:Това е приказка и се радвам че
не могат да ни лишат някои хора от най хубавите събори.

Ти пък от какво си "лишен" и кои са тези "някои хора", които се отнасят така "несправедливо" към теб? Ще посочиш ли конкретни имена?
PaSSaT_DieseL написа:...според мен не е честно и двете мероприятия да сА в южна България аз предпочитам Узана за да е чесно

Честно спрямо кого? Кога ще спрете всички да гледате като коне с капаци и да разсъждавате толкова тесногръдо? И на мен Каварна ми е далеч, но не плача на сайта на "Каварна рок фест", а си преценявам дали мога да отида.
Сега към всички "мрънкачи" - живеем в свободна държава. Всеки може да се среща с когото пожелае и където пожелае. Клубът организира мероприятия, всеки решава дали да ги посети или не. Аз смятам, че ще е много хубаво, ако всички мероприятия са удобни и достъпни за всеки фен на марката и посетителите и участниците се увеличават, но осъзнавам, че няма как да се угоди на всички. Ако дадено мероприятие не ми пасва по една или друга причина, не го посещавам и това не ме прави по-малко фен или член на клуба. Ако не мога да допринеса за организацията на едно или друго мероприятие, поне не мрънкам във форума колко е несправедлив животът и как "някои хора" ме "лишават" ... чудя се изобщо как може да напишеш такава глупост,
sashobas?
Нека всеки, който не е доволен от нещо, преди да се оплаче, че му е крив света, да си зададе въпросите "Аз с какво допринесох за това мероприятие?" или "Ако не съм доволен от това, то предложих ли разумна и обоснована алтернатива и готов ли съм да поема отговорността за реализирането на моето предложение?"!
Ако съм засегнал някого, не се извинявам!
П.С. Абе тва Вьортерзее, що не вземат да го правят на някое по-удобно място, че сега е на майната си и е много скъпо да ида до там?
Да, зная, че сме много далеч от тези мащаби, но натам трябва да се стремим и мрънкането, че нещо не ни "уйдисва" не е правилният начин.
И понеже вече няколко души ме критикуват за това, че "нападам"
sashobas - изобщо не го нападам, нито коментирам приноса му за каквото и да е. Просто това, което е написал е несериозно. Още веднъж - никой на никого нищо не може да отнеме.