Съборите през 2012

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Събор на Калояново 2012

Мнениеот sashobas » Нед 15 яну 2012 10:01

Stefan написа:
Zerga3GT написа:Чак сега разбрах и Рожен отпада

Айде моля спрете с тази информация кое и кое отпада :evil:

Рожен и Крушуна могат да отпаднат от форумния календар, НО не и като събори. За Крушуна решава Здравко Пиронски дали да го направи а за Рожен ние от Чепеларе. Ако решим да ги има тези събори, едва ли някой може да каже че няма да ги има :!: Това че няма да бъде позволено да бъдат обявени тук незначи, че няма да се обявят във Facebook или някъде другаде :!:

Това е приказка и се радвам че не могат да ни лишат някои хора от най хубавите събори. :bowdown :bowdown :bowdown

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Нед 15 яну 2012 10:29

Zerga3GT написа:Хубаво има реформи ама времето си върви.

За Габрово идеята е добра но не и за другото място което е под стара планина защото правите какво правите и се към вас си дърпате покривката.

Трябва да има един за северна България един за южна и писта.А Калофер пак идва под планината.Не правя проблем заради мен на мене ми е все тая +– 50/100км но примерно колеги от северозапада/изтока трябва да бъхтят 200 км и накрая да катерят Шипка

Ако за Габрово не стане потърсете нещо В северна България.
Знам че организацията е трудна работа и не искам да ви се меся в плановете но не е коректно спрямо северняците и знаете че севера е по беден район и тука 10лв още са пари.

Успех за напред и се извинявам ако съм ви засегнал по някакъв начин.
Това което съм отбелязал в червено е много глупаво, дано го осъзнаеш. :не:
sashobas написа:Това е приказка и се радвам че не могат да ни лишат някои хора от най хубавите събори. :bowdown :bowdown :bowdown
Ти пък от какво си "лишен" и кои са тези "някои хора", които се отнасят така "несправедливо" към теб? Ще посочиш ли конкретни имена?
PaSSaT_DieseL написа:...според мен не е честно и двете мероприятия да сА в южна България аз предпочитам Узана за да е чесно :)
Честно спрямо кого? Кога ще спрете всички да гледате като коне с капаци и да разсъждавате толкова тесногръдо? И на мен Каварна ми е далеч, но не плача на сайта на "Каварна рок фест", а си преценявам дали мога да отида.

Сега към всички "мрънкачи" - живеем в свободна държава. Всеки може да се среща с когото пожелае и където пожелае. Клубът организира мероприятия, всеки решава дали да ги посети или не. Аз смятам, че ще е много хубаво, ако всички мероприятия са удобни и достъпни за всеки фен на марката и посетителите и участниците се увеличават, но осъзнавам, че няма как да се угоди на всички. Ако дадено мероприятие не ми пасва по една или друга причина, не го посещавам и това не ме прави по-малко фен или член на клуба. Ако не мога да допринеса за организацията на едно или друго мероприятие, поне не мрънкам във форума колко е несправедлив животът и как "някои хора" ме "лишават" ... чудя се изобщо как може да напишеш такава глупост, sashobas?
Нека всеки, който не е доволен от нещо, преди да се оплаче, че му е крив света, да си зададе въпросите "Аз с какво допринесох за това мероприятие?" или "Ако не съм доволен от това, то предложих ли разумна и обоснована алтернатива и готов ли съм да поема отговорността за реализирането на моето предложение?"!
Ако съм засегнал някого, не се извинявам!
П.С. Абе тва Вьортерзее, що не вземат да го правят на някое по-удобно място, че сега е на майната си и е много скъпо да ида до там? :screwy
Да, зная, че сме много далеч от тези мащаби, но натам трябва да се стремим и мрънкането, че нещо не ни "уйдисва" не е правилният начин.

И понеже вече няколко души ме критикуват за това, че "нападам" sashobas - изобщо не го нападам, нито коментирам приноса му за каквото и да е. Просто това, което е написал е несериозно. Още веднъж - никой на никого нищо не може да отнеме.

Последна промяна от myrshavija на Нед 15 яну 2012 15:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Нед 15 яну 2012 11:21

myrshavija написа:
Zerga3GT написа:Хубаво има реформи ама времето си върви.

За Габрово идеята е добра но не и за другото място което е под стара планина защото правите какво правите и се към вас си дърпате покривката.

Трябва да има един за северна България един за южна и писта.А Калофер пак идва под планината.Не правя проблем заради мен на мене ми е все тая +– 50/100км но примерно колеги от северозапада/изтока трябва да бъхтят 200 км и накрая да катерят Шипка

Ако за Габрово не стане потърсете нещо В северна България.
Знам че организацията е трудна работа и не искам да ви се меся в плановете но не е коректно спрямо северняците и знаете че севера е по беден район и тука 10лв още са пари.

Успех за напред и се извинявам ако съм ви засегнал по някакъв начин.
Това което съм отбелязал в червено е много глупаво, дано го осъзнаеш. :не:
sashobas написа:Това е приказка и се радвам че не могат да ни лишат някои хора от най хубавите събори. :bowdown :bowdown :bowdown
Ти пък от какво си "лишен" и кои са тези "някои хора", които се отнасят така "несправедливо" към теб? Ще посочиш ли конкретни имена?
PaSSaT_DieseL написа:...според мен не е честно и двете мероприятия да сА в южна България аз предпочитам Узана за да е чесно :)
Честно спрямо кого? Кога ще спрете всички да гледате като коне с капаци и да разсъждавате толкова тесногръдо? И на мен Каварна ми е далеч, но не плача на сайта на "Каварна рок фест", а си преценявам дали мога да отида.

Сега към всички "мрънкачи" - живеем в свободна държава. Всеки може да се среща с когото пожелае и където пожелае. Клубът организира мероприятия, всеки решава дали да ги посети или не. Аз смятам, че ще е много хубаво, ако всички мероприятия са удобни и достъпни за всеки фен на марката и посетителите и участниците се увеличават, но осъзнавам, че няма как да се угоди на всички. Ако дадено мероприятие не ми пасва по една или друга причина, не го посещавам и това не ме прави по-малко фен или член на клуба. Ако не мога да допринеса за организацията на едно или друго мероприятие, поне не мрънкам във форума колко е несправедлив животът и как "някои хора" ме "лишават" ... чудя се изобщо как може да напишеш такава глупост, sashobas?
Нека всеки, който не е доволен от нещо, преди да се оплаче, че му е крив света, да си зададе въпросите "Аз с какво допринесох за това мероприятие?" или "Ако не съм доволен от това, то предложих ли разумна и обоснована алтернатива и готов ли съм да поема отговорността за реализирането на моето предложение?"!
Ако съм засегнал някого, не се извинявам!
П.С. Абе тва Вьортерзее, що не вземат да го правят на някое по-удобно място, че сега е на майната си и е много скъпо да ида до там? :screwy
Да, зная, че сме много далеч от тези мащаби, но натам трябва да се стремим и мрънкането, че нещо не ни "уйдисва" не е правилният начин.

"Аз с какво допринесох за това мероприятие?"-По този ти въпрос мога доста да напиша.

Ако не мога да допринеса за организацията на едно или друго мероприятие, поне не мрънкам във форума колко е несправедлив животът и как "някои хора" ме "лишават" ... чудя се изобщо как може да напишеш такава глупост, sashobas?
Мислиш ли че не съм допринесъл за организацията на първия събор през 2009г както физически така и финансово.Но не си ти човека на който трябва да давам обяснения.

Колега ще се въздържа от коментар по твоите писаници защото не искам да създавам дразги и кавги в форума не е в мой стил. :beer

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 15 яну 2012 11:33

myrshavija , ти май не разбра Сашката накъде бие :roll: Той е един от главните помощници на Здравко за Крушуна. Много е обидно някой първо да си предпише твой заслуги а после да ти каже какво ще направиш и какво не. Както забелязваш на Крушуна основно ходят хората от тамошния си край, за тях това е най-удобния събор да се видят с феновете на марката. Събора си го организират и не ангажират никого с нищо, тъй че всеки който иска да го посети е добре дошъл :!:

Има още някои неща към Сашо, които няма да ги споменавам тук, но аз се радвам че така се развиха нещата :D

С доста неща от написаното ти съм съгласен - всеки да посещава това което му харесва, а отностно Вьортерзее - с тези неразборий относно организацията във форума, все повече и повече хора се насочват натам. През май групата се увеличава и мисля, че ще става все по голяма и по-голяма :wink:

Нищо лично към клуба и членовете му :!: :beer

Потребителски аватар
snobar4eto
Автомобил: Audi A3 8L
Двигател: AHF+++

Мнениеот snobar4eto » Нед 15 яну 2012 12:42

hooligans написа:Хайде да се поспрете малко а?
Беше ли честно хората от Варна да пътуват до Рожен?
Някой от тях да е написал 1 ред, че му е далече?
аман :banghead:

:да:Не и никой няма да напише!!!Жалко за давата събора бяха хубави,да си призная честно и аз негодувах отначало!!!Нo в краина сметка няма значение къде ще сме важното е да сме заедно!!!..................................................................................................................................................Не нападайте Сашо ,нямате си и най малка напредстава някои от вас явно този човек с какво е допринесъл за първия събор!!!!

Потребителски аватар
moskovw
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 1.3 NZ
Контакти:

Мнениеот moskovw » Нед 15 яну 2012 15:04

В крайна сметка ако има нещо за Крушуна В.Т. групата сме там не се сдържах просто там много ми хареса миналата година

Stefan sashobas Заради такива хора съм още във форума

:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Bose
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bose » Нед 15 яну 2012 18:56

sashobas написа:
Stefan написа:
Zerga3GT написа:Чак сега разбрах и Рожен отпада

Айде моля спрете с тази информация кое и кое отпада :evil:

Рожен и Крушуна могат да отпаднат от форумния календар, НО не и като събори. За Крушуна решава Здравко Пиронски дали да го направи а за Рожен ние от Чепеларе. Ако решим да ги има тези събори, едва ли някой може да каже че няма да ги има :!: Това че няма да бъде позволено да бъдат обявени тук незначи, че няма да се обявят във Facebook или някъде другаде :!:

Това е приказка и се радвам че не могат да ни лишат някои хора от най хубавите събори. :bowdown :bowdown :bowdown

:да:
Eдин от най-хубавите събори за мен лично е Крушуна,ацки гадно ми стана че са го премахнали от календара.След последния събор през 2011 на който нямаше къде да се разминат 2 автомобила от къде хрумна идеята събора да се премахне главата не ми го побира.Ще разчитаме изцяло на пиронски да ни зарадва с организирането му :beer ,същото се отнася и за Рожен.А до колкото прословутия фест който се премести март месец просто ще кажа УНИКАЛНА ИДЕЯ ,ще взема да си сложа зимните гуми и железни джанти и да дойда на феста,а забравих може би и окачването ще трябва да сменя че знам ли през какви преспи ще газя,и може би малко кална и мръсна ще влезе в залата колата че ако е -10 как ще я измия и подсуша,това е моето мнение и моето виждания за нещата.Нямам думи :banghead: :banghead: :banghead:

Последна промяна от Pichaga на Нед 15 яну 2012 19:31, променено общо 1 път.
Причина: лично теб ще помоля да спреш да се оплакваш!!!

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Нед 15 яну 2012 19:30

айде да поспрем :wink:
кои са съборите, къде се случват
как се случват се решава от ОС-говоря за организираните от клуба!
някой от вас, които мрънкате да сте от ОС, да сте дошли, предложили, гласували?
с какво право негодувате?
има, написано е, къде ще има събори 2012 г. и кога...
Рожен, Крушуна, ако се организират от Здравко, Стефан и другите колеги, разбира се, че ще ги има за феновете, просто ще бъдат под друг формат....
темата е тотален оффтопик и то в организационен!
някой от писателите да прочете заглавието?

Потребителски аватар
Bose
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bose » Нед 15 яну 2012 19:56

Какво ще рече "лично теб ще те помоля да спреш да се оплакваш".Аз въобще не се оплаквам а изразявам мнениe,или и това е забранено.форума не е ли за това всеки да изразява своето мнение и имено чрез мненията на всички да се постига консенсус.Защо не пуснете анкета дали хората от форума искат Крушуна и Рожен,нали уж правите всичко за членовете на форума,пуснете да видим какво ще стане много ще ми е интересно.Извинявам се ако съм настъпал някого след като просто съм изказал личното си мнение по една тема засягаща много хора и съм сигурен че тези хора искат да си пият бирата и да си ядът кебапчетата на поляните на рожен и крушуна в компанията на добри приятели и фенове на марката.Обещавам повече да не пиша по темата казах каквото имаше да казвам :beer

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Нед 15 яну 2012 20:00

maikomila

всеки път... аха ха ха ха ха ха mhihi
едни и същи...
едно и също...

сменете репертоара
а някои се изяснете сами със себе си.

във форума няма човек, който да е ходил на повече събори от мен.
участвал съм в организацията на повечето от тях.
както и да е...
и аз в тон с всички започвам да си пиша едно и също
аха ха ха ха mhihi

maikomila

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Нед 15 яну 2012 20:23

Съборите на Крушуна и на Рожен няма да бъдат подкрепени от Клуб на привържениците на Volkswagen в България.
Причините съм ги писал и преди, ще ги напиша и сега:

1. Крушуна:
- прекалено малко е мястото за желаещите да се съберат;
- най-вероятно мястото ще бъде затворено с бариера и общината или няма да го допусне или ще иска такса за ползването на терена, ако е свободен;
- струпването на коли и палатки привлича лица от неясен произход, чиято единствена цел е да се облагодетелстват, като присвояват незаконно вещи оставени без надзор (лично на последния събор минах и предупредих почти всички групи).

2. Рожен:
- съборът се провежда на частни терени и няма как да се иска разрешение от общината за провеждането му, а намирането на всички собственици е кауза пердута. На практика този събор е изцяло нелегален, не може да имаме линейка, полиция и пожарна, които да присъстват на него. Само една малка издънка и полицията може да ни разгони като пилци...
- всяка година не се знае кога ще бъдат окосени ливадите и дали... последната година нямаше място за всички желаещи и това беше едно от най-срещаните оплаквания
- има реална опасност от произшествия, които могат да имат фатален завършек, за колите и палатките, които са до пътя. По-миналата година имаше катастрофа, за щастие от другата страна и беше чист късмет, че някой не пострада. Кой от вас би поел отговорност за подобно нещо? Стефан го прави няколко години подред, аз го направих последната година - не си струва, повярвайте ми!

В крайна сметка хората от клуба желаем да намерим както място, което да отговаря на всичките ни изисквания, да бъде достатъчно голямо, за да ни събере, да има наблизо хотели, да има възможност да се легализира с искане към съответната община и последно, но не най-маловажно - да няма предпоставки за произшествия на самото мероприятие, така и да бъде на почти еднакво разстояние за всички желаещи да го посетят.
Няма такъв идеален случай, но според мен двете места, които сме избрали се приближават максимално до всички тези изисквания.

Това не означава, че някои, ако желае ще бъде спрян да отиде на Крушуна или на Рожен, но тези две мероприятия вече няма да бъдат официално подкрепяни от VWclub BG.
Надявам се да разбирате защо...

Потребителски аватар
DUDEto
Автомобил: Golf 2 GTI 16v ITB 1990
Двигател:
Контакти:

Мнениеот DUDEto » Сря 18 яну 2012 12:01

Спрямо заглавието на темата - отговора е даден!!

Всички други писания не са за тук, но така или иначе ги има и Васко даде ясен отговор на всички (доволни и мрънкащи) !!! Сложете един катинар да се спре спама !

Потребителски аватар
snobar4eto
Автомобил: Audi A3 8L
Двигател: AHF+++

Мнениеот snobar4eto » Сря 18 яну 2012 12:11

DUDEto написа:Спрямо заглавието на темата - отговора е даден!!

Всички други писания не са за тук, но така или иначе ги има и Васко даде ясен отговор на всички (доволни и мрънкащи) !!! Сложете един катинар да се спре спама !

:да:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 18 яну 2012 12:14

Плановете засега са Калояново 2012 да има, като предвиждаме да има възможност и за палатков лагер за желаещите.
Нещата не са доуточнени, за това официална информация няма как да бъде дадена в момента.
Нека темата стои отключена, но ще помоля да се придържаме към нея, както е описано в заглавието.

Потребителски аватар
hoax
Автомобил: VW Golf II
Двигател: GX

Мнениеот hoax » Сря 18 яну 2012 16:37

Ам.. колеги извинявам се, че слагам още един можеби излишен пост в тази тема, но можеби от името на повечето хора които не сме с "синя кръв" и сме без глас, бих искал да изкажа едно скромно мнение ! VWclub BG няма да застане зад организацията на тези два събора с което прекъсва две традиции- уникални събори, които ги има от години и са най-добрите и събират всички от всякаде!
Огъня... , хората... , палатките... ?!@ Всместо най-лесното- няма да е там не става! , защо да не е там ще е ще измислим как да стане! години на ред са били там, мисля че може да откарат още някоя :wink: :P и така ... в такъв случай има двама човека на, които може да разчита ме все пак да се запазят съборите :beer

Върни се в “Организационен”