Най-красивите джанти за VW! - снимки
- Огито Ангелов
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT
Re: Най-красивите джанти за VW!
BBS RC 090 8J

- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:

Готин диск

-
simonb
- Автомобил: Golf 4 1.6 SR
- Двигател: 1998
Не знам, дано не Ви обидя, но това с джантите е за младежи, дето още си мерят пишките.,на мен лично не ми харесват (освен това че са по леки от желязните).На запад никой не си слага такива, особено пък за гъзария. Предпочитам желязната, да си я тръкна със шкурката ,да си я пръсна със спрея след това пък може и капаци отгоре, че да изглежда на ЛЯТА. 
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Колега simonb - нито аз искам да обидя теб, но за мен, красивата джанта е 1/3 от визията на дадена кола - даже сравнявам собствената си кола колко по-невзрачна стои с железарките. Всичко е въпрос на вкус.

- peshoxx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
simonb написа:Не знам, дано не Ви обидя, но това с джантите е за младежи, дето още си мерят пишките.,на мен лично не ми харесват (освен това че са по леки от желязните).На запад никой не си слага такива, особено пък за гъзария. Предпочитам желязната, да си я тръкна със шкурката ,да си я пръсна със спрея след това пък може и капаци отгоре, че да изглежда на ЛЯТА.
Колега,с това мнение направо ме разби!
Как го реши това за хората в чужбина,след като почти всички снимки тук са от там?
Не ,че се обиждам...,но наистина,разликата във визията на колата е огромна,както каза колегата snupeca . То за това и се измислят толкова много различни модели от производителите на джанти,за да има разнообразие и индивидуалност.

Върни се в “Madcap photography - снимки и фотография”