Питам ви за този модел, защото имаме такъв (направен е кабрио) и в момента е спрян от движение. Имам желание да го стегна и пак да го вкарам в движение. Ще съм много благодарен на всеки който може да ми даде каквото и да е информация.
CooLMaX написа: Може ли някой да ми даде някаква информация за VW 1500.
BuGmaN написа:CooLMaX написа: Може ли някой да ми даде някаква информация за VW 1500.
Здравей колега - добре дошъл в клуба, намислил си добро начинание дано имаш в излишък малко нерви, пари и свободно време защото щом приключиш с всичко няма да съжаляваш за абсолютно нищо - вярвай ми!
Мога да ти изровя малко информация, но за да е по-достоверна ще ми трябва номера на рамата и мотора. За спитачните цилидрърчета също трябва да видиш диаметъра и да потърсиш гумички - предполагам, че от Шкода ще станат, а ако са много раждиви имам човек с части за твоята...
CooLMaX написа:Ето информацията за колата:
№ на двигателя 1664510
№ на шасито 0140968
Колега - по № на шасито излиза че е произведенo Декември 62г., а по № на двигателя но не мога да разбера нищо, сигурна ли е 1-цата отпред?
Ако се доверим на номера на шасито колата е Модел 1500 Stufenheck-Limousine zweiturig 1961 - 1963 43PS/3800 125km/h 880 kg 4225 x 1605 x 1476 mm цена 6400 DM
CooLMaX написа:
Ами така е по документи. Кажи къде се намира номера на двигателя да го погледна.
CooLMaX написа:Искам първо да ви поздравя за добрия форум!!!Иначе по темата: Може ли някой да ми даде някаква информация за VW 1500. Ето снимка на въпросния модел:
Питам ви за този модел, защото имаме такъв (направен е кабрио) и в момента е спрян от движение. Имам желание да го стегна и пак да го вкарам в движение. Ще съм много благодарен на всеки който може да ми даде каквото и да е информация.
asentm написа:мой приятел има малко части и мога да са ти от полза
м/у другото кабрио на този модел има само като прототип
Върни се в “Air Cooled & Boxer”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта