Няма хора със синя кръв и тук няма власт.hoax написа:Ам.. колеги извинявам се, че слагам още един можеби излишен пост в тази тема, но можеби от името на повечето хора които не сме с "синя кръв" и сме без глас, бих искал да изкажа едно скромно мнение ! VWclub BG няма да застане зад организацията на тези два събора с което прекъсва две традиции- уникални събори, които ги има от години и са най-добрите и събират всички от всякаде!
Огъня... , хората... , палатките... ?!@ Всместо най-лесното- няма да е там не става! , защо да не е там ще е ще измислим как да стане! години на ред са били там, мисля че може да откарат още някоя![]()
и така ... в такъв случай има двама човека на, които може да разчита ме все пак да се запазят съборите
Не знам на колко години си да пишеш такива неща, но постът ми по-горе явно или не си го прочел или си чел между редовете.
Официалната позиция на Клуб на привържениците на Volkswagen в България е че събори на тези две места няма да бъдат покрепяни нито от членовете на клуба, нито от форума като инструмент на този клуб.
Това е гласувано на Общо събрание от присъствалите членове на клуба по съответния законосъобразен ред.
Прието е да се организира такъв тип събор, но на друго място и това мероприятие ще бъде вече подкрепено от членовете на клуба.
Как се става член - има цяла тема по въпроса.
Членството е доброволно и позволява участие в организацията на клуба следвайки неговия устав и правила.
Не разбирам какво неясно има...