А бе тва е сега ,ще си ги карам няколко зими...
най-подходящите зимни гуми за Поло
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: най-подходящите зимни гуми за Поло
175/70/13 са от Дианата. Имаха Нокиан,ама не ми хареса как звучи
:):)
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
BastunSelski написа:175/70/13 са от Дианата. Имаха Нокиан,ама не ми хареса как звучи:):)
Еми де ще идеш
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Maloya Cresta 220, дот 09, 185/60/14, пресни, пресни... парат, парат, ни съ барат. За цената на която са мисля, че е много добра гума. Държи се учудващо добре на сняг, лед, мокро и сухо, само върху киша на павета е доста забавно.
- lazar8809
- Автомобил:
- Двигател:
колега аз взех 4 Викинг за по 85 лева с монтажа и съм много доволен.взимай и ти и не се чуди
- winstrol
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм със 155/70/13 Sportiva 300лв четирте, вече 3-та зима и съм мн доволен от тях ,оре кат трактор и фърля сняг на 2 метра над колата като задам повече 
Зъглавие : най-подходящите зимни гуми за Поло
Ами аз карам със Летни гуми Симперит Спорт много мека гума,и дори този сняг във Варна не ме спря, минвам от ъдето си искам и не съм закъсвал никаде из уличките където снега е до дюшамето на колата който ходи из Трошево ме е мяркал не съм я спрял нито ден гумите са 185 на 50 или 55 - 14 цола .
П. П. Зимните на тази марка са направо изроди,доволен съм и от юкохама ханкок
Широката зимна гума е за предпочитане на автомобил Поло не се врязва лесно в снега и по трудно се закопава но спира по трудно .
Други биха поспорили с мен или биха ме нарекли луд ама от кадето мине някойсъс зимни гуми минавам и аз с летните.
Освен гумите много важен е и майсторлъка на каране - каране на обороти му е майката зимата
Ами аз карам със Летни гуми Симперит Спорт много мека гума,и дори този сняг във Варна не ме спря, минвам от ъдето си искам и не съм закъсвал никаде из уличките където снега е до дюшамето на колата който ходи из Трошево ме е мяркал не съм я спрял нито ден гумите са 185 на 50 или 55 - 14 цола .
П. П. Зимните на тази марка са направо изроди,доволен съм и от юкохама ханкок
Широката зимна гума е за предпочитане на автомобил Поло не се врязва лесно в снега и по трудно се закопава но спира по трудно .
Други биха поспорили с мен или биха ме нарекли луд ама от кадето мине някойсъс зимни гуми минавам и аз с летните.
Освен гумите много важен е и майсторлъка на каране - каране на обороти му е майката зимата
-
pti4ko
- Автомобил:
- Двигател:
колега имам поло ф2,карам го със Вредещайн айс трак,155/70/13,неможеш да си представиш за каква гума ти говоря,няма сняг,лед,вода,поледица и т.н.Варви като танк много съм доволен
:)
- БЕГЛЕЦО
- Автомобил: VW POLO 6N 1995
- Двигател: 1.4 AEX
Maloya , Toyo 

- Hristov838
- Автомобил:
- Двигател:
Тази зима взех за корсата на майка ми Мишелин Алпин 175/70/13, втора употреба ДОТ2009. Колеги много съм доволен от тези гуми. А волана се върти с лекота, много по-лесно от преди. Знам, че някои хора са скептични към гумите втора употреба, но аз съм вземал много пъти вече и не съм имал проблеми. По-добре 130 лева за четири такива гуми отколкото 240 за някои непроверени марки.
- BruDoNe
- Автомобил:
- Двигател:
BFGoodrich с такива съм аз ама доста солено ми излезнаха .. 185/55/14 .. това е размера който го дават за колата излезнаха ми по 135лв. парчето с отстъпка 115лв. мисля .. не съм имал проблем ама и снега не беше кой знае какво .. 
Последна промяна от BruDoNe на Съб 18 фев 2012 20:39, променено общо 1 път.
- vladko1001
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колеги, с моето пoловерче/1,4Д/ обуто с зимни гуменки DUNLOP 155/70/13.../употр. на един сезон от швейцария/ се качвам по непочистена от сняг улица по баир нагоре сутрин и правя пъртина на джиповете 

- Blizzarder-VW
- Автомобил:
- Двигател:
Аз карам 4-ти сезон с Дебика. Определено това им е последната зима, но да не се заричам де
В сняг излиза навсякъде, защото имат мн добър грайфер. Но на мокро са адски зле, един път излетях от пътя заради тая и не се обичаме много оттогава. Като цяло Вредщайн е зимната гума за мен. Сравнително достъпни и перфектни за доста зимни сезони.
В сняг излиза навсякъде, защото имат мн добър грайфер. Но на мокро са адски зле, един път излетях от пътя заради тая и не се обичаме много оттогава. Като цяло Вредщайн е зимната гума за мен. Сравнително достъпни и перфектни за доста зимни сезони.- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
За Polo 86c 155/70/13 са най-подходящия размер
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Blizzarder-VW написа:Аз карам 4-ти сезон с Дебика. Определено това им е последната зима, но да не се заричам деВ сняг излиза навсякъде, защото имат мн добър грайфер. Но на мокро са адски зле, един път излетях от пътя заради тая и не се обичаме много оттогава. Като цяло Вредщайн е зимната гума за мен. Сравнително достъпни и перфектни за доста зимни сезони.
Ти ако мислиш, че има зимна гума, дето да се държи адекватно на мокро... Просто за зле, е някои са малко по-зле от другите

-
milenkata
- Автомобил:
- Двигател:
Карам с Корморан вече втора година и нямам никви ядове. Качвам се по какви ли не стръмни заснежени и заледени участъци и нямам никви ядове. А и цената беше много много тънка. За около 200 лева взех и четирите.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”