Водно съединение от къде
-
aivan abf
- Автомобил:
- Двигател:
Водно съединение от къде
Здравейте, колеги. Някой да ме ориентира къде да търся водно съединение за голф 3 абф. На симеон обиколих всичи магазини и точно за абф мотор няма. Става въпрос за маркуча дето излиза от радиатора и влиза в главата като има расклонение дето влиза в разширителния съд. Мерси предварително.
- IvanMan
- джедай

- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Re: Водно съединение от къде
Порше, юнитрейд.
Ако нямат в наличност с поръчка ще ти го доставят.
Ако нямат в наличност с поръчка ще ти го доставят.
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
aivan abf написа:Здравейте, колеги. Някой да ме ориентира къде да търся водно съединение за голф 3 абф. На симеон обиколих всичи магазини и точно за абф мотор няма. Става въпрос за маркуча дето излиза от радиатора и влиза в главата като има расклонение дето влиза в разширителния съд. Мерси предварително.
Водни съединения-- не намери ли ? Те са на 150-200м от К.Величков. Там ако няма...

-
aivan abf
- Автомобил:
- Двигател:
Само в ауто плюс ми казаха с поръчка 120лв с една седмица доставка. И сега колата на трупчета ужас 
-
slavi7575
- Автомобил: Vokswagen Pasat B3
- Двигател: PF 1988
Има един предполагам по евтин и лесен вариант. сменяш тройника с такъв който има извод за малкото маркуче, а за големия маркуч слагаш такъв без разклонение(който е и по-евтин). За пример погледни един двигател ABS, при него е направено по този начин. Моя PF е със същия маркуч като твоя, и се сетих че на голфчето(което беше ABS) беше по горе описания начин.
-
slavi7575
- Автомобил: Vokswagen Pasat B3
- Двигател: PF 1988
Погледнах в ЕТКА-та, има изпълнение за АБФ и по този начин.
- boraks
- Автомобил: VW MK 3
- Двигател: ABF 1994
aivan abf написа:Здравейте, колеги. Някой да ме ориентира къде да търся водно съединение за голф 3 абф. На симеон обиколих всичи магазини и точно за абф мотор няма. Става въпрос за маркуча дето излиза от радиатора и влиза в главата като има расклонение дето влиза в разширителния съд. Мерси предварително.
Колега извинявай да те питам успя ли да намериш такъв тройник. И на мен ми се спука онзи ден и немога да намеря, а в порше е бая пари.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”