Здравейте на всички,
чудя се кое е по добре Bora TDi или Passat TDi говорим за модели от 1998 до 2001
И ако може да ми дадете сайт с характеристики за двата модела нещо такова/ http://www.brava.hit.bg/teh.html / ако няма ми кажете колко харчат градско и извънградско
Благодаря предварително
Bora или Пасат TDi
Поддръжката на Пасата е малко по-скъпичка, но е по масов модел от Бора
Ако парите те притесняват или не ти е нужен този "хангар"-Пасата
то заложи на Бората, която пък е с по-добра динамика. Абе и двете са добри и ако се колебаеш много, просто избери това което намериш в по-добро техническо състояние, защото ако ще да е Мерцедес, но е с проблемен двигател - не си заслужава! А един по-сериозен проблем при този нов дизел значи яко буркане в джоба 

- explorerv
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
преди няколко месеца се бях наточил на Бора TDI - 110 к.с., но се оказа че по-лесно се намира читав Пасат отколкото читава Бора, и уви на цени от 14к нагоре.
Иначе Бората е по-компактна, с по-евтино окачване и по-икономична (защото е по-лека) от Пасата, но затова пък е екзотика, както у нас така и в чужбина. Повечето които видях на цени под 15к бяха удряни или с някаква друга врътка.
Пасата е по-разпространен, вероятността да намериш читава кола е по-голяма и съответно по-лесно ще си намираш части в последствие. Освен това е осезаемо по-широк и комфортен. Недостатък е по-скъпото окачване и по-високият разход на гориво в сравнение с Бората.
Съвета ми е да избереш по-запазената кола за парите, които си решил да броиш.
Иначе Бората е по-компактна, с по-евтино окачване и по-икономична (защото е по-лека) от Пасата, но затова пък е екзотика, както у нас така и в чужбина. Повечето които видях на цени под 15к бяха удряни или с някаква друга врътка.
Пасата е по-разпространен, вероятността да намериш читава кола е по-голяма и съответно по-лесно ще си намираш части в последствие. Освен това е осезаемо по-широк и комфортен. Недостатък е по-скъпото окачване и по-високият разход на гориво в сравнение с Бората.
Съвета ми е да избереш по-запазената кола за парите, които си решил да броиш.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”