Водач за щека на масло Пасат б5 афн

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
aleksiev21
Автомобил: Volkswagen Passat
Двигател: AFN 1998

Водач за щека на масло Пасат б5 афн

Мнениеот aleksiev21 » Пет 20 яну 2012 23:18

Здравейте.Онзи ден ми се счупи водача на щеката на маслото /морков/. купих си нов. опитах се да го сложа.Четох теми , че трябвало да изщрака като се пъхне в тръбичката.Да ама не.Напъвах го доста.Даже с една отверка и чук го мъчих, докато не се спука в горната си част. :( Сега седи там.Искам да знам има ли вероятност да не е легнал точно където трябва и да ме лъже щеката. И ако е така горе долу с какво количество? Интересувам се и при какво ниво на маслото по щека ще започне да ми мига иконката за маслото на таблото... ако изобщо има такава екстра, защото най- вероятно по нея ще се водя от сега на татък.. Поздрави.
п.с Колата е Пасат б5 1,9 тди 110 коня

Tikvata
Автомобил:
Двигател:

Re: Водач за щека на масло Пасат б5 афн

Мнениеот Tikvata » Пет 20 яну 2012 23:48

лампата ще почне да ти мига когато датчика не отчита налягане следователно масло трябва почти да не е останало но в такъв случай не е хубаво да се кара колата.моркова наистина трябва да изщрака и се натиска с бая зор трябваше да сложиш малко гресчица.

aleksiev21
Автомобил: Volkswagen Passat
Двигател: AFN 1998

Re: Водач за щека на масло Пасат б5 афн

Мнениеот aleksiev21 » Пет 20 яну 2012 23:51

Tikvata написа:лампата ще почне да ти мига когато датчика не отчита налягане следователно масло трябва почти да не е останало но в такъв случай не е хубаво да се кара колата.моркова наистина трябва да изщрака и се натиска с бая зор трябваше да сложиш малко гресчица.

благодаря ти! утре ше го мъча пак :) пък ако се счупи нов ще взимам :(

Върни се в “Дизелови агрегати”