KirilGeorgiev написа:Този изглежда все едно съм му намятал предницата с лопата
Не става въпрос за конкретния автомобил, а за мотора по принцип.
KirilGeorgiev написа:Този изглежда все едно съм му намятал предницата с лопата
tdi fen написа:много ръждясват
Zerga3GT написа:Скъпа поддръжка скъпи части голям разход труден за газ
Но здрав като куче.
Ако е за сватби и почивка става но за всекидневка не става(всичко е до пари)
Малко_Направен написа:Най-добре питай в Mерцедес форума и чети там.Тук 80% от пишещите в темата ти,не са стъпвали в Мерцедес и пишат каквото са чували и чели.Аз карах Ц-класа,99 г. 200 ЦДИ,най малкия мотор-102 к.с.,бежов салон,кожа,печка,всичко каквото се сетиш.Поддръжката беше меко казано нормална-4 диска с накладки-270 лв.-без труд,приятел ми ги смени,профилактика на помпата,по мое лично желание с чисто нов ремонтен комлект на "Бош" плюс труда 200 лв.,проминаване на охладителната система с вода и антифриза-7л не помня вече колко,но около 80 лв с труда.Честно казано,след като го продадох много съжалявах и все още съжалявам,просто жена ми не можеше да го кара и натискаше ръчната(или крачната,незнам как да я нарека) постоянно.Разхода беше между 5 и 6 литра/100 извън градско и 8л/100 градско.Сега търсим Голф 4 ТДИ,но.....Мерцедес си е Мерцедес.Относно мотора 2.9ТД,129 к.с.,колегата е първият който казва,че е кофти мотор,карал съм такъв автоматик и кефа е много голям.Ако ще е бензин,оглеждай по-големите мотори,разликата в горенето 1-2 л./100 км. и то газ.Преди да завърша,искам само да кажа,че надали е имало човек,който да мрази толкова много марката "Мерцедес",като мен,бяха ми много ръбати,скучни,мудни и грозни,но покараш ли 200-300 км и разбираш,че това е колата .Дано не съм те отегчил с поста си,успех в търсенето и поздрави.
golfmk1 написа:Искате да кажете, че тези които си купуват такива коли нямат вкус лиОсъзнайте се бре хора, това е MERCEDES
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: daimen и 56 госта