Съборите през 2012

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Re: Съборите през 2012

Мнениеот Stefan » Пет 20 яну 2012 9:36

group® написа: миналата година Рожен имаше нали?! А не трябваше, нали?!
Да са живи и здрави тези, които правят нещата да се случват! :wink:

Тази година Рожен нетрябва да го има, нали? Да, но пак ще го има :wink:

Само да са живи и здрави тези, които правят нещата да се случват! mhihi :beer

Потребителски аватар
snobar4eto
Автомобил: Audi A3 8L
Двигател: AHF+++

Мнениеот snobar4eto » Пет 20 яну 2012 10:50

group® написа:Ето бре - Голфъра смени заглавието :bowdown
Пишете за всички събори :idea:
После да не кажете, че има цензура?!

Айде тези 5-6 вечно недоволни да се изкажат.
А може и 10 да са вече Владо :idea:
Форума в последните години понатрупа още няколко ***** покрай хилядите фенове.
Нека има изказвания тип "Не бях, ама не ми хареса ....".
И да не забрави някой (той си знае) да спомене за мръсните подкалници.

Пиленца тоя форум и клуб са за чички (вече няколко пъти се пише това).
Всички младоци са добре дошли(има много такива, а и ние бяхме деба :drinking: ), но лапешките простотийки ги оставете на пясъчника и се дръжте на ниво, става ли, а?!
И да - клуб и форум загинаха!
RIP :drinking:
Пак някой е обиден, пак някой напуска - до другата седмица, месец....

И сега няколко думи по същество:
Не мястото, а хората правят съборите :idea: :!:
Докато има свестни - ще има и яки събори.
А свестните съм се убедил, че винаги са на линия на Рожен, Калояново, Фест etc.
А и свестните винаги имат разума, необходим да прозреш, че някой неща не се правят за да е гадно на някой, а просто защото едни или други обстоятелства го налагат. Затова и те рядко пишат по тези теми.
Лично аз се прекланям на хората, които неуморно правят безумно много за да може да има всички тези неща под шапката на 'червения', както някои наричат форума и клуба mhihi

Т'ва от мен.
Лека нощ!

п.с. и да сипя малко масло - миналата година Рожен имаше нали?! А не трябваше, нали?!

:да: По принцип минаваш винаги с голямата брадва!!!:)Шегата настрана ,адски си прав стига вече оплаквания кадето и да е събора и ние сме там!!!Който не иска ,не е доволен от това никой не го кара насила да идва!!

Потребителски аватар
naskogolf
бърз голфаджия
Автомобил: Passat B 7 Alltrack
Двигател: 2 CFG 2014

Мнениеот naskogolf » Пет 20 яну 2012 11:04

Stefan написа:
group® написа: миналата година Рожен имаше нали?! А не трябваше, нали?!

Тази година Рожен нетрябва да го има, нали? Да, но пак ще го има :wink:

Само да са живи и здрави тези, които правят нещата да се случват! mhihi :beer

Стефане и това са твои думи. :Mr Green Fun Рожен 2010 приключи, а Рожен 2011 ще бъде мечта за всички. mhihi Решението е най-лесно - няма събор, няма дразги

Потребителски аватар
Dimitaki
Автомобил: Mitsubishi Lancer
Двигател: 4G63

Мнениеот Dimitaki » Пет 20 яну 2012 11:42

Тази година,датата на събора на Калояново,е повече от добра.
Преди лятната отпуска и след баловете. :wink:
А относно организацията на всеки 1 събор,никога не съм имал проблем,спрямо организатори или други колеги.
Припомнете си за какво се събираме на тези места. :!:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 20 яну 2012 11:45

Нека да е ясно за всички. Никой от клуба не иска да забрани Роженския събор, а и да иска няма как това да се случи. :idea:

По ред причини се оказа, че събор на Рожен може да има само в ограничен формат. Т.е. само за ограничен брой коли и ограничен брой хора, а интересът за посещения надминава тези ограничения, които се поставят на местно ниво.

И тъй като VWclub.bg не желае, а и не може да си позволи да поставя такива ограничения за посетителите и феновете, съборът се мести на друго красиво и удобно за всички място, където всички желаещи да могат да присъстват.

Вероятно събор на Рожен пак ще има, но той няма да е клубен и насочен към всички, а ще бъде организиран от хора извън клуба и само за определени хора и за това няма да се рекламира тук. Такъв ограничен събор няма как да се нарече събор на VWclub.bg, защото VWclub.bg не ограничава и не разделя.

Нашето желание е да организираме събори за всички без ограничения по каквито и да е признаци. Който желае да дойде и да се събере с други фенове на VW е добре дошъл на мероприятията, организирани от VWclub.bg!

Потребителски аватар
Zerga3GT
Автомобил: Golf A3
Двигател: ABU 94
Контакти:

Мнениеот Zerga3GT » Пет 20 яну 2012 12:40

Когато се разбере кое как е за СЪБОРИТЕ на клуба пишете.
А второстепенните и незначителни сбирщини нямат място в тази тема

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 20 яну 2012 13:01

Vlad777 написа:Нека да е ясно за всички. Никой от клуба не иска да забрани Роженския събор, а и да иска няма как това да се случи. :idea:

По ред причини се оказа, че събор на Рожен може да има само в ограничен формат. Т.е. само за ограничен брой коли и ограничен брой хора, а интересът за посещения надминава тези ограничения, които се поставят на местно ниво.

И тъй като VWclub.bg не желае, а и не може да си позволи да поставя такива ограничения за посетителите и феновете, съборът се мести на друго красиво и удобно за всички място, където всички желаещи да могат да присъстват.

Вероятно събор на Рожен пак ще има, но той няма да е клубен и насочен към всички, а ще бъде организиран от хора извън клуба и само за определени хора и за това няма да се рекламира тук. Такъв ограничен събор няма как да се нарече събор на VWclub.bg, защото VWclub.bg не ограничава и не разделя.

Нашето желание е да организираме събори за всички без ограничения по каквито и да е признаци. Който желае да дойде и да се събере с други фенове на VW е добре дошъл на мероприятията, организирани от VWclub.bg!

Ето, много точно казано, което трябваше да се напише още в началото :beer Надявам се всеки да го прочете и да спре с писането на глупости :!:

Относно ограниченията - ще се стремим да намалим присъствието на хората, които идват да избиват комплекси и да пречат на останалите, макар те да бъдат 50, 60 или 100 човека :!:

naskogolf, за едни може би винаги ще го има, а за други той приключи миналата година :wink:

Zerga3GT написа:Хайде стига вече.
Аз който не съм присъствал на нито едни мероприятие главно поради финансови причини ...

Когато се разбере кое как е за СЪБОРИТЕ на клуба пишете.
А второстепенните и незначителни сбирщини нямат място в тази тема

Zerga3GT, постове на хора като теб са излишни в подобни теми. Първо събери парички, после посети някое мероприятие и тогава си изказвай мнението. А когато се разберем, най-напред на теб ще пишем mhihi :Mr Green Fun Аман от такива :roll:

Сега ще помоля всеки да насочи вниманието си към клубните събори и да остави Рожен на мира. :beer

Ако някой нещо го интересува за Рожен, може да пише на лично а не да пълни темата с излишни коментари
:arrow:

Потребителски аватар
moskovw
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 1.3 NZ
Контакти:

Мнениеот moskovw » Пет 20 яну 2012 14:22

да питам шефовете взехте ли решение къде ще е Узана или Калофер
ако е на Узана,Шипка ще ви се стори като магистрала
До горе са доста големи завоите,но пък като стигнете си заслужава доста красиво е

Изображение

Потребителски аватар
Zerga3GT
Автомобил: Golf A3
Двигател: ABU 94
Контакти:

Мнениеот Zerga3GT » Пет 20 яну 2012 14:31

Stefan написа:Zerga3GT, постове на хора като теб са излишни в подобни теми. Първо събери парички, после посети някое мероприятие и тогава си изказвай мнението. А когато се разберем, най-напред на теб ще пишем mhihi :Mr Green Fun Аман от такива :roll:

Паричките недей да ги разбираш много.

УЗВИНЯВАМ се на Stefan за недоразбирането ми.

Последна промяна от Zerga3GT на Пет 20 яну 2012 15:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пет 20 яну 2012 14:39

Стефчо сори брат,но ще го напиша тук не на ЛС,за да го видят и тез дет незная ,дет не са просветени,а аз искъм да си го набият в главичките до колкото може и да спрът да пишат глупости :idea: :idea:

Защо Рожен 2011г. беше посетено от много по-малко хора от колкото 2010г. :?:

Защо през цялото време се натякваше,че няма да има такова събиране,а накрая........... :?:

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Съб 21 яну 2012 2:05

Ето как стояха нещата само две седмици преди Рожен 2011:
Stefan, на Вто Авг 09, 2011 11:50 am, написа:
Luciano написа:много НЕ членове мога да ти кажа, са много по осведомени от мен и теб и се кълнат, че Рожен2011 ще има... от къде, как, какво...
всъщност все ми е е тая от къде и как :012:

Едва ли има някой по осведомен от мен, затова ще кажа само, че засега все още нищо не е ясно :!:

По въпроса за членски събор - това не го одобраваме - или събора ще е за всички или няма да има. Не е редно да се прави деление на хората (няма да обяснявам защо) :!: По мой си виждания, доста членове се държат много по невъзпитано ако мога така да го нарека от тези, които не са членове :roll:

Stefan, на Нед Авг 14, 2011 8:58 pm, написа:Добри, заради подобни мисленици сме на тоя хал тая година :!: Вината, че тази година може да няма събор е точно заради хората мислещи по този начин :wink:

Stefan, на Сря Авг 17, 2011 11:28 am, написа:Тази година не съм поемал никаква отговорност че ще правя нещо ... В крайна сметка вие сте си писали че ще има Рожен, въпреки че аз отдавна съм казал, че тази година няма да участвам :!:

Stefan, на: Чет Авг 18, 2011 12:44 pm, написа:... при едно такова незаконно събиране, някой трябва по някакъв начин да си затвори очите или да попречи това мероприятие да се състои :wink: Трябва ли да продължавам да обяснявам в случая какво се прави или... Мога да дам и по-прости примери ако това пак неможе да се разбере mhihi
Това, че споменавам че няма да има събор е защото аз така ги виждам нещата или поне няма да бъде такъв, какъвто е бил. Ще се радвам ДА ИМА и всички да останат доволни както се надяват. На никого не преча в организирането му и не смятам да го правя и за напред :wink:

След като организирането на Рожен се оказва такъв проблем, кому е необходимо да продължава?!
Затова, а и за да е по-удобно на повече хора, беше решено да намерим по-централно място, на което да можем да се съберем без опасност някой да нарече събирането ни незаконно или да си създаваме излишни проблеми, вместо да се забавляваме.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 21 яну 2012 9:15

Виждам, че не искате да спрем вече разговора по тази тема... :Mr Green Fun mhihi

Аз също мога да пусна някои цитати защо стоят така нещата през 2011г. в които е и основната причина :!: но за жалост вече нямам достъп до тях :Mr Green Fun Истината е, че стана така след желанието на клуба да вземе организацията на събора в свой ръце :wink: Хубаво е да рекламираш и да се стремиш към все по голям брой хора, а след това, когато неможеш да се справиш едва с няколко нарушители от тях, за каква мащабност можеш да претендираш :dontknow: На Калояново нарушителите ги гоните извън пистата, а на Рожен и казвате "Наздраве" :beer mhihi Когато спре да има наши и ваши, тогава всичко ще се оправи :arrow:

Stefan, на Нед Авг 14, 2011 8:58 pm, написа:Добри, заради подобни мисленици сме на тоя хал тая година :!: Вината, че тази година може да няма събор е точно заради хората мислещи по този начин :wink:

Добри, тук хубаво си ме цитирал, но хубаво беше да сложиш и твоите думи преди моите, а не да ги спестяваш mhihi

Относно Крушуна - като си тръгнал да се обясняваш подробно, можеш да обясниш и истинската причина, поради която се забранява Крушуна :!: Тази причина е знаем малко хора, докато другите остават заблудени от заобиколна информация :roll:

Реално като погледнем и всяка месечна среща пред НИМ е незаконна, но продължават срещите да съществуват, нали :wink:

dobrin написа:Затова, а и за да е по-удобно на повече хора, беше решено да намерим по-централно място, на което да можем да се съберем

Това ваше решение е много добро и никой нищо не казва. Всички ще се радват да бъде осъществено и да имат възможност да го посетят :D С изключването на двата събора от календара на клуба също се съгласихме, немога да разбера защо продължавате да ги коментирате, че даже и да изкарвате невярна информация защо нямало да ги има :dontknow: Не знам до къде искате да се стигне с това :roll:

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Съб 21 яну 2012 15:45

Относно Крушуна - като си тръгнал да се обясняваш подробно, можеш да обясниш и истинската причина, поради която се забранява Крушуна Тази причина е знаем малко хора, докато другите остават заблудени от заобиколна информация

Знаем я,ама си траем... :012: :012: Засега... :talk: mhihi

Иначе колко и мрънкачи да има-на Общото събрание се решава какво и кога ще има... :deal

Преди години бяха важни съборите заради хората и спомените,сега са важни само парите... :banghead: :banghead:

Спирам,че си отворих много устата пак...Ще взема да разваля бизнеса на някой..Пак... :mrgreen:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Съб 21 яну 2012 15:52

Саше, какво си пил? :screwy

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Съб 21 яну 2012 16:06

radotom написа:Саше, какво си пил? :screwy

Едно кафе с мляко и мин. вода.. Сега ставам след работа... :mrgreen:

РАдо,знаеш че какво и да решите ще помагам с каквото мога... :обичам ви

Харесва ми или не-на линия съм... :012:

Не помагам заради някаква изгода ( някой колеги си мислят че го правя заради това,други правят пари на наш гръб.. ),а просто знам каква е идеята на този клуб и форум-да си помагаме и подкрепяме... Не всичко е пари.Поне за мен... :012:

Не пишем по темата... Аз поне спирам... :да: :обичам ви

Върни се в “Организационен”