Виждам, че не искате да спрем вече разговора по тази тема...
Аз също мога да пусна някои цитати защо стоят така нещата през 2011г. в които е и основната причина

но за жалост вече нямам достъп до тях

Истината е, че стана така след желанието на клуба да вземе организацията на събора в свой ръце

Хубаво е да рекламираш и да се стремиш към все по голям брой хора, а след това, когато неможеш да се справиш едва с няколко нарушители от тях, за каква мащабност можеш да претендираш

На Калояново нарушителите ги гоните извън пистата, а на Рожен и казвате "Наздраве"

Когато спре да има наши и ваши, тогава всичко ще се оправи
Stefan, на Нед Авг 14, 2011 8:58 pm, написа:Добри, заради подобни мисленици сме на тоя хал тая година

Вината, че
тази година може да няма събор е точно заради хората мислещи по този начин

Добри, тук хубаво си ме цитирал, но хубаво беше да сложиш и твоите думи преди моите, а не да ги спестяваш
Относно Крушуна - като си тръгнал да се обясняваш подробно, можеш да обясниш и истинската причина, поради която се забранява Крушуна

Тази причина е знаем малко хора, докато другите остават заблудени от заобиколна информация
Реално като погледнем и всяка месечна среща пред НИМ е незаконна, но продължават срещите да съществуват, нали

dobrin написа:Затова, а и за да е по-удобно на повече хора, беше решено да намерим по-централно място, на което да можем да се съберем
Това ваше решение е много добро и никой нищо не казва. Всички ще се радват да бъде осъществено и да имат възможност да го посетят

С изключването на двата събора от календара на клуба също се съгласихме, немога да разбера защо продължавате да ги коментирате, че даже и да изкарвате невярна информация защо нямало да ги има

Не знам до къде искате да се стигне с това